Vyrážky po opaľovacom kréme

nella130
5. jún 2018

Prosim poradte mi. Na zaklade recenzii som kupila pre dcerku (2r) bioderma mineral50. Ale akonahle som ju natrela dostala vyrazky, male bodecky. Ale nie vsade kde bola natreta. Len ruky a vrchna cast chrbta a hrudnik. A nechce to zmiznut. Co s tym? Mam pockat este alebo ist ku koznej? ( mala ma totiz u lekara hysteriu)

pininka
5. jún 2018

Ja by som jej to natrela fenistil gelom a dala stvrtku dithiadenu.

kiwi3
5. jún 2018

to nemusi byt vobec z kremu, ale prave zo slnka

nella130
autor
5. jún 2018

@kiwi3 no ale natreta bola aj tam kde sa jej slnko neopieralo. Preto mi to nesedi

nella130
autor
5. jún 2018

@pininka neviem co je dithiaden. Fenistil musim kupit. Ale ma to na velkej casti tela. Aj tak to mozem natriet vsetko?

martini
5. jún 2018

moj syn to tiež minule mal, celý chrbát, brucho, krk. Kedže sme boli v lese prichádzala do úvahy aj nejaká kontaktná alergická reakcia. pomocť by mohli kvapky fenistil alebo aerius sirup. a bolo mi odorúčané poriadne vysprchovať syna, aj vlasy, všetko mydlom resp. šamponom a poriadne pooplachovať, dlhšie ako obvykle (pre prípapad, že to bolo niečo kontaktné). F akt to pomohlo. tak skús...ale naozaj to mohlo byť aj na slnko, na čokolvek.

pininka
5. jún 2018

@nella130 fuha, fakt nevies co je dithiaden, ved to sa este za nasej detskej ery pouzivalo vzdy na akukolvek alergiu. Ale ak to nemas doma, tak potom jedine k doktorke. Lebo je to na predpis.

nella130
autor
5. jún 2018

@pininka no nazov je znamy ale to je tak vsetko. Ja som to nikdy nepouzivala.

nella130
autor
5. jún 2018

@martini ja som ju tiez hned vyumuvala ale stale to ma. Ved skusim ten fenistil krem.

pininka
5. jún 2018

@nella130 ja to tiez vyuzivam iba minimalne ale pre tieto pripady by ti to isto dala aj dokorka.

zdenkatv3
6. jún 2018

@nella130 ocividne to je alergicka reakcia na nejaku zlozku, ktoru obsahuje ten krem. Uz ju nim nenatieraj!

monikarovna
6. jún 2018

Moja mala mala to isté a kozna mi povedala ze krém plus pot a slnko urobilo svoje. Nie kazdemu to sedí. Odporučila mi nato Carmapherol regural a za 3 dni nam to prešlo. Lepšie ako fenistil povedala a tak aj bolo.