Vyrážky okolo úst

maca1ca
8. feb 2015

Zienky prosim nemate skúsenosti s vyrazkami okolo ust, ma ich ako prisla zima, uz 3 krémy nam lekarka predpisala a nezabera, co to moze byt a co jej mam na to dať?

maca1ca
autor
8. feb 2015
buba1993
8. feb 2015

Môže to byť alergia na chlad, mne sa to na rukách také výrazné spraví keď je zima ( avšak ja som alergik aj ekzém mám) mne na to pomôže masť bactroban

mummy01
8. feb 2015

@maca1ca a co si na to davala? To je perioralna dermatitida,skus Infadolan.

gapre
8. feb 2015

nedavas jej sal cez usta? vydela som take podobne,a mamicka davala sal cez usta a nadychala si tam,a ako mrzlo tak sa jej taketo vyhodilo.

karollka21
8. feb 2015

Ahoj,mam rovnaky problem. Ja mam 5rocneho syna, ma astmu, a myslela som,ze toto okolo pusy ma z inhalatora,lebo je to presne na mieste,kade inhaluje. Ale asi to z toho nebude. Nam po dlhom hladani pomohli tri maste,ktore striedam: konopna,klasicka kalciova alebo infadolan. S tymito sa to aspon trosku ukludni. Vela zdaru

maca1ca
autor
8. feb 2015

Sme aj astmatici tiez ma napadlo ze z inhalatora, a aj salik ma okolo pusky, infadolan mam hned vyskusam.dakujem za rady.
Aj tak zajdem este na kožné bo sa na nu bobaka kukat uz nemozem

beruska.jk
2. mar 2015

Ahoj, ako ste dopadli na koznom? Syncek ma rovnaky problem. Uz to riesime od decembra, aj na koznom sme boli. Dostali sme Holtov krem - nepomaha. Prestali sme pouzivat aj zubnu pastu a vynechali citrusove ovocie. Budem vdacna za akukolvek radu.

maca1ca
autor
15. apr 2015

ahjte kocky, takze tak ziadna alergia na chlad, ale inhalovanie!!!!!!! kozna povedala ze to sposobuje inhalovanie u astmatikov, lebo sprej obsahuje kortikoidy ci co :D a to to sposobuje, povedala som to alergicke a ta sa samozrejme branila ze nie nie nieje mozne, kozna ma upozornila ze kazdy alergicka si to bude brait a ak aj bolo,
takze mam odskusane 2 kremy kt.zaberaju LOCOID 2x denne rano vecer, a cez den davam infadolan a je to prec juchuuu..obcas sa to obiavi ale uz v min mnozstve
@beruska.jk @karollka21

alexandrasl
13. mar 2016

Dobry den ak by som mohla poprosit o radu vidim ze diskusia je uz rok stara
no my mame akutalne podobny problem avsak vobec neinhalujem
vyrazky sa nam objavili v decembri a teraz su to take suhe zacervenane miesta
chcela by som sa informovat ci vam sa uz po kremoch ktore ste naposledy pisali maca1ca
problem uz neopakoval
dakujem

biokozmetika
13. mar 2016

nemoze to byt nejaka kontaktna alergia na jedlo? ma to sustavne alebo to obcas ma a tak to zmizne? dcerka ma kontaktnu alergiu a ked nieco zje (pomaranc, kivi, paradajky atd...) tak sa rozdrazdi pokozka okolo ust (odmalicka ma problemovu pokozku), ja to len umyjem a dam na to krem- my pouzivame len prirodnu kozmetiku, lebo s tym robim tak viem co jej davam. v zime sa jej to zhorsi ale ked premastujeme tak sa to da. a teraz ked to pocasie je lepsie tak sa nam to pomaly ukludnuje...

klii
6. nov 2016

Zaujali ma članky o kontaktnej alergii. Velmi dobre skusenosti mam s vyrobkami LR. Je zname, ze všetky choroby maju povod v hrubom čreve. Preto pouzitie probiotik je velmi dôležité. Dodat do črievka tie spravne bakterie a navodit v creve spravnu miklofloru moze pomoct riesit okrem inych aj tento problem.