Vyrážky od mliečnych výrobkov

messzua
5. dec 2014

Ahojte,
možno tato tema už tu je,ale nemám čas hladať..... 😀
Moja dcerka ma 11 mesiacov,skúšala som jej niečo uvariť z mlieka ale po 3 lyžičkách odmietla....a potom....mala červene flaky okolo usta,cca po 10 min.zmizli.Tento problem nastal iba pri mlieku a bielom jogurte,u tvredeho syra a masla nie.Ešte musím dodať,že ju kojim......Moja otazka znie :je to tým že ju kojím?Bude papat mliečne výrobky ak ju už nebudem kojiť?Ak sa s týmto problémom niektorá z vás stretla prosím podelte sa o vašu skúsenosť.Dakujem

tenerifka
5. dec 2014

@messzua A ty jes popri kojeni mleicne vyrobky?

luba41
5. dec 2014

@messzua ked má problem po mlieku a jogurte, tak jej ho nedávaj..to čo píšeš, môže byť prejav alergie..ak Ty jedávaš mliečne, tak jej to cez MM až tak asi nevadí..nemá iné problémy? hnačky, hlieny, krv v stolici, často chorá? radšej dojčiť ako dávať kravské mlieko..a kravské mlieko nie je životne dôležitá potravina, tak ako ju všade prezentujú..teda ak nebude jesť mlieko a mliečne, určite v pohode prežije a nič jej nebude chýbať..ved existuje tolko iných plnohodnotných potravín..

messzua
autor
5. dec 2014

ano ja jem mliečne výrobky a pijem kravske mlieko.
Luba,iné spomenute problémy chvala bohu nemá........už jej nedávam /ani by som nevedela/.Ale pevne verím,že neskôr bude môcť miečne výrobky.
Dakujem.