ahojte, stretla sa prosím niektorá z vás s takýmto typom vyrážok? co na ne pomohlo? plienky používame stále rovnaké..
resp. co vám pomohlo? k lekárke ideme až v pondelok, ale rada by som jej nejak aspoň trosku ulavila.
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK
@lucia_19 tiez môžete vyskúšať masť s rybím tukom/olejom, je výborná.
Chúďa bábätko do pondelka sú ešte celé 4 dni, ja by som teda vôbec nečakala do pondelka, choď zajtra, celý víkend je strašne dlho, ved ma to bolí aj zaňho a to vidím len fotku 🙁 urgetne hneď k dr
@alzbeta311 vraj ma plno, nestihne to🤷🏼♀️
@ladybug138 ten pouzivame bezne, ale nič sa nedeje🤷🏼♀️
Natri canestenom, hocijakou antimykotickou mastou alebo zbehni do lekarne po imazol....
@lucia_19 no vysrala by som sa na celú doktorku, ja by som jej dala, že ma plno, nejdete tam preto, že sa idete ukázať, idete tam preto ze máte zdravotný problém a je ho treba riešiť. A ano imazol krém odporúčam
@lucia_19 keď pises ze plienky používate stale rovnake, nezmenili ste vlhcene obrusky? Pripadne sa moze stat, ze ak ste otvorili novy balik plienok, vyrobca tam nieco nedohlasene pridal co by mohlo sposobovat problemy. Po kazdom kakani urcite pod vodou umyt zadocek. Imazol sa smie 2x za den, my sme ho pouzivali rano a vecer pred spanim nech to ucinkuje cez noc. Pripdne nebola dlho v jednej a tej istej plienke?
@alzbeta311 tiež mi napadlo to zloźenie...aj obrusky mame stále rovnaké a prebalujem casto
Kupat v repiku, vela vetrat co najviac cez den nechat bez plienocky. Nam pomohol pytiol v kombinacii s imazolom ked uz je to taketo skarede. Za dva dni sme to mali pekne vysusene zahojene. Drzim palce 🙂
@lucia_19 vlhčené vymeň za tampóny, ktoré navlhčíš pod tečúcou vodou. Vlhčené maj len keď idete mimo domu. A aké používaš? Najlepšie sú tie čisté napustené vodou a bez parfumov. Skúsila by som vymeniť aj plienky. Môjmu po čase nerobili dobre Pampers. A teda po každom kakaní treba zadoček rovno umyť s jemným mydlom, nie vlhčenými.
https://www.mojadm.sk/babylove-cistiace-vatove-...
@lucia_19 Ako dlho to uz ma a ako rychlo sa to rozsiruje? Ma to aj niekde inde ako na zadocku a chrbatiku? Mne sa to tiez podoba na impetigo... s tym by som isla aj na pohotovost.
Este mozes skusit koznu lekarku co je tu na fore. Tusim @dextella14 .
Hypermanganovy kupel a smer lekar
Dr
@lucia_19 juj, to vyzera na take mokvajuce vyrazky...sudocream vysusi...moja dcera mala podobne na tvari a bolo to impetigo...toto vyzera dost podobne..mali sme na to atb, lebo masticka nezabrala..ale sudocreamom nic neskazis