ahojte, malej sa vyhádzala tvárička. Doktorka spravila výter "z vyrážok" a zistila baktériu - acinetobacter nosocomialis - vraj nejaká nová baktéria. už sa trápime 2 tyž. s vyrážkami a sa to podľa mňa horší ! čistíme tváričku aj hlavičku s roztokom Hypermangánu a mastíme Baneocin-om. som zúfala :/ stretli ste sa s tým? Malá ma necelé 5 tyž. - vraj nam to niekto zaniesol
a ak nekojite tak by som zvazila aj zmenu UM
Dakujem krasne. Kojím. Idem si to naštudovať. Dakujem za odpoved. Uz sa to lepši. Snáď to bude ok
@micikem ahoj neviem ci problem este pretrvava ale ak ano - aj ked je to bakteria u nas netypicka, v zahranici je rezistentna voci vsetkemu moznemu, riesila by som to asi cestou precistit crevo zivocisnym uhlim, podporit imunitu (ak kojite dajte si nieco na precistenie a uzivajte kolostrum na posilnenie imunity- prejde to do mliecka) a zvonka kamedis t-zone krem - ten vytvara vhodne prostredie pre "dobre bakterie" a tak moze bojovat so "zlymi". Inak ten krem je az od siestich mesiacov ale je na prirodnej baze, ziadna chemia ani nic podobne, cize treba si poziadat o vzorku zadarmo na ich stranke ( https://www.collagen-placenta.eu/sk/10/6/sebo-s... )a skusit to na kusku pokozky ci nie je reakcia ak nebude tak kludne natierajte 🙂 prajem vela stastia nech sa malinka uzdravy 🙂