Vyrážky na tváričke novorodenca - Acinetobacter

micikem
31. mar 2018

ahojte, malej sa vyhádzala tvárička. Doktorka spravila výter "z vyrážok" a zistila baktériu - acinetobacter nosocomialis - vraj nejaká nová baktéria. už sa trápime 2 tyž. s vyrážkami a sa to podľa mňa horší ! čistíme tváričku aj hlavičku s roztokom Hypermangánu a mastíme Baneocin-om. som zúfala :/ stretli ste sa s tým? Malá ma necelé 5 tyž. - vraj nam to niekto zaniesol

lenka15101510
5. apr 2018

@micikem ahoj neviem ci problem este pretrvava ale ak ano - aj ked je to bakteria u nas netypicka, v zahranici je rezistentna voci vsetkemu moznemu, riesila by som to asi cestou precistit crevo zivocisnym uhlim, podporit imunitu (ak kojite dajte si nieco na precistenie a uzivajte kolostrum na posilnenie imunity- prejde to do mliecka) a zvonka kamedis t-zone krem - ten vytvara vhodne prostredie pre "dobre bakterie" a tak moze bojovat so "zlymi". Inak ten krem je az od siestich mesiacov ale je na prirodnej baze, ziadna chemia ani nic podobne, cize treba si poziadat o vzorku zadarmo na ich stranke ( https://www.collagen-placenta.eu/sk/10/6/sebo-s... )a skusit to na kusku pokozky ci nie je reakcia ak nebude tak kludne natierajte 🙂 prajem vela stastia nech sa malinka uzdravy 🙂

lenka15101510
5. apr 2018

a ak nekojite tak by som zvazila aj zmenu UM

micikem
autor
6. apr 2018

Dakujem krasne. Kojím. Idem si to naštudovať. Dakujem za odpoved. Uz sa to lepši. Snáď to bude ok