ahojte dievcata chcem sa spytat moj syn od babatka mal krasnu cistu plet no tento tyzden v pondelok dostal teploty trosku sa nam vyhadzal na tvaricke no o den neskor este viac teraz tie vyrazky ma aj na hlavicke a na brusku...bola som aj u doktorky ma zapalene hrdlo tak dostale antibiotika penbene cipky na horucku teplotu uz nema...bola som aj u koznej ta mi povedala ze to ma z avivaze no ja mu periem od miminka iba v jednom a tom istom prasku potom mi povedala aby som mu nedavala ovocie ,ovocne jogurty neumyvala mydlom len tieto veci co mi zakazala uz robim dlho a nikdy sa mi nevyhadzal !!tak ja neviem stale len place v noci nespi nechce jest ja nespim nejem lebo som nahnevana ze neje vidim na nom ze je unaveny ale spat vobec uz neviem co mam robit neviem s coho ma vyrazky.....stale ich ma viac
dievcata tak nic teda?????
@renata5 neskusala si nejaku novu potravinu? mne sa mala vyhadzala z kase-obsahovala med. sice len 5%, ale zjavne jej to vadilo.
niekedy moze byt problem aj dlhodobe pouzivanie tej istej kozmetiky ci prasku. skus ho vymenit. alebo daj miesto avivaze riedeny ocot a nastav dvojite plachanie pradla..
inak uz neviem, co by mohol byt problem..
este mi napadlo, nemoze to byt piata alebo siesta choroba? tam zvyknu vyskocit teploty aj vyrazky.
@renata5 fakt to moze byt 5ta alebo 6ta choroba..pozri sem
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1591/pi...
ahoj, no my sme mali (teraz neviem, ci 5 alebo 6. infekncu chorobu). najprv bola len taka nepokojna, 2-3 den mala teplotu, ale nie az taku vysoku, najvyssia bola 37,8 a potom klesla teplota a mala sa mi vyhadzala.. bola som u doktorky a ta mi povedala ze to je ta choroba a za 3 dni bol vysypanie prec...
inak mne zabera velmi dobre na vyrazocky, ked sa malej objavia napr. na lickach alebo brade - krem bepanthen - ma neskodne zlozenie a aj sa dobre rozotiera...
imazol alebo tekutý púder, ak ho to svrbí tak fenistil gél a aj niečo proti svrbeniu, fanistil kvapky alebo 1/4dithiaden?
@renata5 este dodam ze mu kozna dala holtovu mast myslim ze vobec nezabera