Vyrážky na synčekovom tele

tinkakasubova
22. jún 2022

Ahojte mamičky idem k vám z prosbou na malého mi vyšli vyrážky a neviem z čoho to môže byt prikladám aj foto

tinkakasubova
autor
22. jún 2022
simsalabim
22. jún 2022

@tinkakasubova to su zapareninky, podla mna. Vyskusaj stary dobry puder.

domka222
22. jún 2022

Tiež si myslím, že potničky+zaparené

karhu
22. jún 2022

zaparene, umyt jemnym mydielkom, osusit, vetrat, pripadne tenku vrstvu kremu/olejceka

andreatytler
22. jún 2022

@tinkakasubova Co najviac vetrat... v tych zahyboch to moze byt problem hlavne preto lebo je prave v baculatom veku... davaj pravidelne na brusko, aby drzal hlavicku hore a vystieral rucky.

pribinak
22. jún 2022

Zmyť čistou vodou, jemne osušiť, nedávaj žiadne kremiky ani okejceky či puder, nech tá pokožka dýcha

tinkakasubova
autor
22. jún 2022

@andreatytler dobrý večer aj takto sa môžu prejaviť potnicky ? Po celom tele

tinkakasubova
autor
22. jún 2022
tinkakasubova
autor
22. jún 2022
andreatytler
22. jún 2022

@tinkakasubova Ak sa spotil na celom tele, tak ano, ale oni by mali byt viac koncentrovane v oblastiach, kde sa clovek poti najviac.
Zaujala ma ta deka co na nej lezi... je to bavlna? Ak nie, lezi na nej casto? Velakrat aj deka pod dietatkom ak nie je 100% bavlna moze sposobit ze sa spoti a vyhadze.
Ak je to uplne rovnomerne rozlozene po celom tele, tak by som radsej zasla za doktorom

mimuska18940
22. jún 2022

@tinkakasubova U nás sa presne takto prejavila alergia, kedže ja kojím a zjedla som niečo jahodové.

tinkakasubova
autor
23. jún 2022

@andreatytler dobrý deň to nieje deka ale osuška 🙂 ale už som sa informovala z pediatričkou vravela že to môže byt aj z jedla alebo nejaká vyroza