Ahojte mamičky idem k vám z prosbou na malého mi vyšli vyrážky a neviem z čoho to môže byt prikladám aj foto
@tinkakasubova to su zapareninky, podla mna. Vyskusaj stary dobry puder.
Tiež si myslím, že potničky+zaparené
zaparene, umyt jemnym mydielkom, osusit, vetrat, pripadne tenku vrstvu kremu/olejceka
@tinkakasubova Co najviac vetrat... v tych zahyboch to moze byt problem hlavne preto lebo je prave v baculatom veku... davaj pravidelne na brusko, aby drzal hlavicku hore a vystieral rucky.
Zmyť čistou vodou, jemne osušiť, nedávaj žiadne kremiky ani okejceky či puder, nech tá pokožka dýcha
@andreatytler dobrý večer aj takto sa môžu prejaviť potnicky ? Po celom tele
@tinkakasubova Ak sa spotil na celom tele, tak ano, ale oni by mali byt viac koncentrovane v oblastiach, kde sa clovek poti najviac.
Zaujala ma ta deka co na nej lezi... je to bavlna? Ak nie, lezi na nej casto? Velakrat aj deka pod dietatkom ak nie je 100% bavlna moze sposobit ze sa spoti a vyhadze.
Ak je to uplne rovnomerne rozlozene po celom tele, tak by som radsej zasla za doktorom
@tinkakasubova U nás sa presne takto prejavila alergia, kedže ja kojím a zjedla som niečo jahodové.
@andreatytler dobrý deň to nieje deka ale osuška 🙂 ale už som sa informovala z pediatričkou vravela že to môže byt aj z jedla alebo nejaká vyroza
@tinkakasubova