Vyrážky na rukách 3,5-ročnej dcérky

marinacernos
30. apr 2020

Ahojte, stretol sa niekto z vas s takymto niecim (prikladam foto) dcerka 3.5e ma to uz cca 2tyzdne... No do dnes jej to nevadilo a dnes od rana place ze ju to svrbi a stipe...vidno aj ze sa zaclo "susit" neviem co jej na to mozem dat... Dvala som Fenestil 2-3x...
Prva fotka je fotena cca pred tyzdnom, druha dnes.. pediatricka nam nedviha...

michaelasadlak
30. apr 2020

@marinacernos ahoj , naša ma tiež take a pomohlo nám toto , je to osvedčené a používame to 3x do dňa 😊odporúčam skúsiť

marinacernos
autor
2. máj 2020

@michaelasadlak dakujem pekne... Boli sms uz u lekara dal nam nieaky krem uvidime ci zaberie...ked nie skusim kupit... Dakujem

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marinacernos
autor
3. máj 2020

@sunnybaby15 Fucicort krem 3x na ruku,
A excipial 2x cele telo mastit...
Ale teras sa jej objavili uz aj na druhej ruky aj po nohah take uplne drobucke vyrazky... :( Nesvrbi ju to...ale mne ide na nervy, ze stale sa objavuju na inom mieste take malicke vyrazky...

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sorayaardente
3. máj 2020

Locoid určite neodporúčam, však je to kortikoid, tie sa nesmú používať dlhodobo a dosť škodia tak malým deťom. Skúste propolisovu mast alebo iné, ale kortikoid deťom určite nie, si o nich prečítajte..

michaelasadlak
4. máj 2020

@sorayaardente zaujímavé , toto nám predpísal dokyno🙃

sorayaardente
4. máj 2020

@michaelasadlak neviem, kto je dokyno, ale nám doktorka obvodna povedala, keď nám predpísala jedna kožná locoid, že určite nie, že co napadlo koznu predpisovať na vyrážky rovno kortikoid..

marinacernos
autor
4. máj 2020

@sunnybaby15 aj ja si mislim ze stravov, moja mala okolo 1.5roka "alergiu" na laktozu... No to jej zmizlo...a inak sa prejavovalo ako toto... Pojdem zajtra poziadat pediatra nech nas posle alergologicke a uvidim co povie...
A ako vy to riesite? Co ste vysadili z "jedalnicka", a co papate?
Ja jej zatial nedavam, cokoladu, mlieko, kakav, med, jahodi, a vajicka... (Aj ked vajcia su v niektorih jedlach ktore papa)...

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marinacernos
autor
4. máj 2020

@sunnybaby15 viete mi poslat foto ake ma vasa mala vyrazky?
Vam to moze byt tou cmplybakteriou, mozno ju stale ma v tele...
Uvidime co povie nam, moja nebola chora takmer vobec od narodenia, mozem 3-4x kasel... Horucku mala ras jeden den 39c, a to z skolky priniesla vírus...

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz