Ahojte Mamičky, chcem poprosiť o radu. Dcérke sa vyhadzujú vyrážky na ritke, svrbí ju to...boli sme už u doktorky, no povedala nám že to bude asi z prachu na pranie...no ja stále používam ten istý. Parazity vylúčila, ...keby aj, nedokážem si predstaviť kde by k nim prišla ...okrem škôlky. Natieram jej to s krémom od biodermy (cicabio). Prejde jej to na chvílu, no potom sa jej znova objavia. Už som bezradná. S niečim takýmto nemám skúsenosti. Nerozumiem prečo sa jej stále objavujú a svrbia. Ďakujem za každú radu.
Ja pouzivam aj pri 3rocnom bepanthen care krem v case ked mava crevnu virozu hlavne, lebo sa mi stazuje ze ho boli zadocek a mava ho vystipany, tak mu ho po osprchovani natriem a do rana sa mu pokozka ukludni.
mne sa tiež osvedčil bepanthen care na akýkoľvek problém s pokožkou na riťke, prípade skús krémik imunoglukán, ten som dávala malému aj na líčka keď ich mal červené a suché a pomohlo.
Mozno su to len zapareniny. Nemusia byt len z plienok. Vyskusala by som sudokrem, konopnu mast alebo konopny olej, zinkovu mast alebo aviril zasyp s azulenom. Prip framykoin zasyp, ale ten je tusim na predpis..,a este ma napadol krem z cajovnika. A mne zaberie aj maska zo zemiaku. Postruhas na jemno, capnes na prdel na 10 min a zmyjes. Ja sa s tym trapim cely zivot. V lete je to v pohode, ale v zime je to horsie, ked chodim naobliekana ..drzim palce