Vyrážky na lakťoch...
Uz máme termin na buduci tyzden..
To je alergia, brat to mával ako malý, dostal mastičku a prešlo.
dobrý den, prosim vas ako ste dopadli u lekara? my mame nieco podobne, tiez sa chystame k lekarovi, Dakujem 🙂
Dobrý deň, nakoniec mu to zmizlo, dávali sme holtov krém. Odvtedy máme pokoj.
@zuzulik27 ahoj, sice starsia tema, ale syn to ma tiez. Na kolenach zmizlo, ale lakte ma dost vyrazne... tiez ho to svrbi.
Nezda sa mi, ze by to.bola alergia na slnko, tu ma sice tiez, ale vyzera to uplne inak.
Boli sme u 3 koznych a kazdy z nich povedal inu dg.
Poriesili ste to nejako?
@zuzulik27 aj moj tak. Na urcity cas pomohla homeopatia, ale vratilo sa to. Ja mu to stale sledujem a vlastne to riesim lem ja. Raz ho to svrbi, inokedy nie. Ale asi skusim este nejakeho kozneho. Nasla som, ze mame v meste odbornika na psoriazu, tak skusim este jeho.
@ivetka79 moj to mal doteraz ako tak nenapadne, ale zasa sa mu to zvyraznilo.
Uz viacere mamicky som postrehla, ze tu toto riesia, ale ziadna nevieme, co to vlastne je.
Nam jeden dr povedal, ze ekzem, druhy tiez daco podobne a treti, ze psoriaza... tak si teda vyber 🤷♀️
@katrin21 ďakujem vám. Práve váš komentár som si prečítala v správnu chvílu a konečne viem čo to môj syn má na lakťoch. Žijeme v UK a tu mi povedali už 2 x že to je ekzém. Predpísali hydrocortisone ktorý vôbec nepomaha. Ja zúfalá som si dala poslať viacero masticiek zo Slovenska a medzi nimi náhodné aj triamcinolon. A teraz vďaka vám som sa dočítala že na frictional lichenoid eruption sa práve predpisuje tento liek. Večer som mu to s tým natrela tak som zvedavá ako to pomôže pretože ho to trápi už pár mesiacov
Alergia, kozna choroba, navstiv kozneho.