Ahojte prosim poradte mi strasne sa bojim ☹
Nas malicky ma teraz 5 tyzdnov a vyhadzla sa mu tvaricka ...na cele ma krupicku ...vcera mu z tvaricky zmizli cervene vyrazky ale ma vyhadzane brusko po bokoch , na rebierkach (na fotke to vyzera horsie, je to osvetlene bleskom) nikde inde to nema...ale napadlo ma ci to nemoze mat z toho ze sme sa vozili v aute a bol vo vajicku len mal teplejsiu mikinu a bol troska spoteny...len uz to ma asi 3 alebo 4 den ..dufala som ze to zmizne ale stale nic, iba z tvaricky to zmizlo...potraviny som nejak nemenila ale jedla som 2dni po sebe spenat.Nemyslite ze moze kst o osypky? :(
@michaelaaa37 Mne to pripomína potničky, zvlášť ak sa v tom aute spotil.
Sprchuj dieťatko teraz hlavne ráno aj večer a natri ho jemnou vrstvičkou Sudocrému. Dávaj pozor, aby si ho zbytočne neobliekala tak, že sa spotí. Pot znova výsyp rozdráždi. Teraz, pri zhruba 25 stupňoch by už mohol mať bodynko s krátkym rukávom na doma.
Osýpky to nie sú určite!
Ak sa stav za 2 - 3 dni nezlepší, choď k pediatričke.
Tiez by som bola poedala, ze to budu potnicky alebo nejaka alergia na obnlecenie. Neprala si to tricko v nejakom novom prasku, ze by to mohlo byt sposobene tym? Osprchovat, natriet a uvidis, ci to zmizne
My sme takto mali a vraj to bol novorodenecké egzem
Malemu vcera vysli taketo isto bodky ale pomenej a tiez to pripisujem teplu v aute lebo sa potil-vetrat som nechcela aby nedostal prievan a klima uz vonkoncom nie. Natrela som mu to bepanthenom vecer aj rano dnes. Teraz v lete to bude zaberak pre deticky male😐
Uz nam to mizne dakujem za vase komentare , uz si budeme davat pozor 😚..doktorka povedala ze to mohlo byt z toho ze sa v aute spotil ale dala nam pre istotu fenistil kvapky a uz to skoro nema 🙂
ako to dopadlo? ak sa mozem spytat, lebo mojmu syncekovi sa robia taketo podobne vyrazky na tele, ale u nas to bude exem zrejme. ked ma take na ritke zaberie mu bepanthen ale na tele ma kus ine...
@lubka3232 bol vysypany z potniciek našťastie
tak super, hlavne ze nic vazne 🙂
vyzera to na nejaku alergiu - z prasku asi najskor, mozno material bodynka ho podrazdil, ktore mal na sebe. a neblednu mu po tych par dnoch?