Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či máte skúsenosť s takymto niečim. Mojej dcérke sa pred dvomi dňami urobili červené fľaky a dnes sa jej takéto pluzgieriky pupákové urobili. Doktorka nás poslala s prepáčením do riti s tým, že je doštípaná od ploštíc. Šli sme kožnej a ta nas nezobrala, pretože to nie je urgentný prípad. Mám strach, pretože sa jej to zväčšuje.
tak toto sa mi teda ako poštípanie od ploštíc s prepáčením nevidí. skôr by som povedala, že to bude nejaký ekzém alebo infekcia. no nič poobede s ňou zájdi radšej na pohotovosť
@timi1911 no takto ak by to bol stipanec, tak by si videla v strede vpich. Ak sa tam spravila najskor vyrazka, potom pluzgier a mokva to, tak je to.na milion bakterialneho povodu
@lindusss2016 ako píšeš. Najskôŕ mala fľak, na druhý deň pupák a dnes pluzgier, ktorý mokvá a zväčšuje sa.
@timi1911 tak.treba atb a netreba s tym cakat, lebo sa to celkom.rychlo.moze sirit
Poobede navstiv pohotovost s tym,ze ta rano detska poslala domov a s cim a rovnako aj kozna-postazuj si.
Ak bude mat dcerka infekciu v pondelok naklusaj opat k detskej a riadne jej naloz az utece a opytaj sa jej ci mas dat presetrit pripad na lekarsku komisiu,mna by takto neodbila pani lekarka !!
Podla fotky to vyzera byt neaka infekcia a nie moc pekna 😔
@janulka2811 malá mala minuly mesiac nádchu, kašeľ. Lekarka povedala, že to nic nie je. Vraj má iba reflux.
@timi1911 je to impentigo, usudzujem z toho ako sa vam to objavilo a ako to postupuje presla som si tym istym so synom, pomohla mast bactroban a velmi velky pozor na umyvanie ruk a nepouzivat dvakrat ten isty prst popripade plienku na natieranie, odporucam vatove tycinky a nie rozotierat ale bodkovat samozrejme stale s inou vatovou tycinkou,
Smer pohotovosť a hladaj novu pediatricku.
@timi1911 kks normalne mam nervy na tu tvoju pediatricku, ze takto ta odbila. Rovno hladaj inu
@lindusss2016 v pondelok beriem kartu a odchádzam. Urobím tam taký bordel že až.
@timi1911 musis si najskor najst novu dr a ist k nej podpisat zmluvu, ona si kartu vypyta postou. Staru uz nemusis vidiet, ked si nechces zvysovat tlak
@timi1911 treba ju dat pani dokonalu lekarku MUDR. ,,Plosticovu,, presetrit o zanedbanie osetrenia,aby vedela,ze urobila chybu !!!
To ze jej vynadas ma vies kde a zoberes kartu ...
Prajem skore uzdravenie dcerky.
@timi1911 krava to velka,jednoznacne je to na presetrenie u teba uz druheho pripadu !!!
Nenechala by som to iba na odchode od nej.
Ďakujem vám. 🙂 no ja už mám dohodnuté s druhým doktorom, že mi dcérku vezme. Určite to budem riešiť. Nenechám to len tak. Vyzistím čo s tým môžem robit a ako sa sťažovať.
@timi1911 prd od plostic, moze to byt impetigo alebo ina bakterialna infekcia, hocijaky strptokok alebo stafylokok, treba na to atb. Nemas nejaku detailnejsiu foto?