Dobry den dcerke som dala syrovu omacku bol tam taveny syr a smotana mohla sa mi z toho tak to vyhadzat nesvrbi ju to a robi sa jej tam aj hnis na spodnej brade
@juhseverzapad Ináč krásne bábo. Gratulujem.
Pardon , odpovedala som sama sebe. 😀 😀
@1321987 Krásne, ja sa nemôžem na tie fotky ani kukať, lebo by som hneď chcela štvrté! 😀 😀
Uz mate tri gratulujem a ako to stihate my mame jedno a chceme este 2 a bojim sa ze nebudem stihat
@1321987 Nemám ich hneď po sebe, ale je to fuška, stále robím policajta.Nechcem strašiť. Ľúbim ich všetky, ale niekedy je to poriadne na nervy. 🙂
Toť sú tie reklamy s deťmi a mm sa ku mne naklonil so psími očami a ja : čo chceš, s úsmevom a moja najstaršia (11) : Veď maličké! 😀
@1321987 moze to byt z taveneho syru, ten by som jej este par mesiacov nedavala. Ved si precitaj zlozenie, pripadne to, ako sa taky syr vyraba 😉
@hradnapani Keď bude čítať ako sa všetko vyrába, tak umrie od hladu!
@1321987 no tak male dieta nema absolutne jest nic co ma spolocne s tavenym syrom. Min.do roka nema jest solene a tie taviace soli v tom syre.- je total hnus...mozno bola z toho vyhadzana, dajte jej fenistil kvapky ak mate. A nic ine ste jej nedavali, vajicko, skorica, cokolada, rajcina, no v postate cokolvek to mohlo sposobit ☹
@juhseverzapad ale kdeze! no pri tavenom syre je to precitat si naozaj namieste 😉 je to taky chemicky balicek plny soli, pre desatmesacne dieta urcite nevhodny.
Jooj, ja viem, ze nie vsetky sa dostaneme k informaciam o zlozeniach vyrobkov, nie vsetky to zaujima, a sme tu aj rozne vekove kategorie..ale ziaden taveny syr..je to svinstvo...nie, nie, nie. Usetrite tie male organizmy takychto zatazi a skusok..aj bez reakcie maju s tym vela roboty, tie male oblicky dostavaju na frak..oblicky sa nijako nepreukazu navonok aj niekolko rokov..a az neskor udru na poplach, zial vtedy je uz neskoro. Netreba citat vsetko a zit v strese, ale niektore veci su tak jasne..z beznej komunikacie..praxi..medialnych informacii.
@hradnapani nebud jednoducha mamicka, bud lepsia mamicka ;) od hladu neumrie, dnes sa umiera z chemie, a z nasledkov z nej, nie od hladu.
A neboli ste na ockovani nahodou? Skus nasadit aj dajake probiotika ci sa to nezlepsi. My sme tiez mysleli ze syn ma alergiu na citrusy a to sa mu pritom rozbehli kvasinky!!! Po ockovani... Jedina pomoc tie probiotika a obmedzit vsetko sladke, aj ovocie, aj chleba a pecivo.
@mandevilla nie som si ista, ci tvoj komentar patril mne (?)
@hradnapani ano, omylom som ta označila, prepac. Patrilo to
@juhseverzapad
@mandevilla Byť dobrou mamou znamená zakazovať deťom jesť nezdravé veci?
Tak veru
Daj jej znova a prestane to. To je iba reakcia na niečo neznáme. Telíčko sa s tým musí vysporiadať. Netreba sa báť. Moja sa mi vyhádzala z hrášku, dala som jej ho znova a bol pokoj. Žiadne vyrážky neboli.