Vyrážka u 10 mesačnej dcérky

1321987
27. feb 2016

Dobry den dcerke som dala syrovu omacku bol tam taveny syr a smotana mohla sa mi z toho tak to vyhadzat nesvrbi ju to a robi sa jej tam aj hnis na spodnej brade

juhseverzapad
27. feb 2016

Daj jej znova a prestane to. To je iba reakcia na niečo neznáme. Telíčko sa s tým musí vysporiadať. Netreba sa báť. Moja sa mi vyhádzala z hrášku, dala som jej ho znova a bol pokoj. Žiadne vyrážky neboli.

juhseverzapad
27. feb 2016

@juhseverzapad Ináč krásne bábo. Gratulujem.

juhseverzapad
27. feb 2016

Pardon , odpovedala som sama sebe. 😀 😀

1321987
autor
27. feb 2016
1321987
autor
27. feb 2016
juhseverzapad
27. feb 2016

@1321987 Krásne, ja sa nemôžem na tie fotky ani kukať, lebo by som hneď chcela štvrté! 😀 😀

1321987
autor
27. feb 2016

Uz mate tri gratulujem a ako to stihate my mame jedno a chceme este 2 a bojim sa ze nebudem stihat

juhseverzapad
27. feb 2016

@1321987 Nemám ich hneď po sebe, ale je to fuška, stále robím policajta.Nechcem strašiť. Ľúbim ich všetky, ale niekedy je to poriadne na nervy. 🙂

juhseverzapad
27. feb 2016

Toť sú tie reklamy s deťmi a mm sa ku mne naklonil so psími očami a ja : čo chceš, s úsmevom a moja najstaršia (11) : Veď maličké! 😀

hradnapani
27. feb 2016

@1321987 moze to byt z taveneho syru, ten by som jej este par mesiacov nedavala. Ved si precitaj zlozenie, pripadne to, ako sa taky syr vyraba 😉

juhseverzapad
27. feb 2016

@hradnapani Keď bude čítať ako sa všetko vyrába, tak umrie od hladu!

mirkaaa80
27. feb 2016

@1321987 no tak male dieta nema absolutne jest nic co ma spolocne s tavenym syrom. Min.do roka nema jest solene a tie taviace soli v tom syre.- je total hnus...mozno bola z toho vyhadzana, dajte jej fenistil kvapky ak mate. A nic ine ste jej nedavali, vajicko, skorica, cokolada, rajcina, no v postate cokolvek to mohlo sposobit ☹

hradnapani
27. feb 2016

@juhseverzapad ale kdeze! no pri tavenom syre je to precitat si naozaj namieste 😉 je to taky chemicky balicek plny soli, pre desatmesacne dieta urcite nevhodny.

inull5
27. feb 2016

@1321987 nedavaj jej preboha tavený syr..to nie je jedlo ani pre dospelého nie ešte pre dieťa..okolo syra to ani nechodilo. Tiež nad smotanou pouvazuj,je tam veľa bielkovín,zaťažis jej obličky.

mandevilla
28. feb 2016

Jooj, ja viem, ze nie vsetky sa dostaneme k informaciam o zlozeniach vyrobkov, nie vsetky to zaujima, a sme tu aj rozne vekove kategorie..ale ziaden taveny syr..je to svinstvo...nie, nie, nie. Usetrite tie male organizmy takychto zatazi a skusok..aj bez reakcie maju s tym vela roboty, tie male oblicky dostavaju na frak..oblicky sa nijako nepreukazu navonok aj niekolko rokov..a az neskor udru na poplach, zial vtedy je uz neskoro. Netreba citat vsetko a zit v strese, ale niektore veci su tak jasne..z beznej komunikacie..praxi..medialnych informacii.
@hradnapani nebud jednoducha mamicka, bud lepsia mamicka ;) od hladu neumrie, dnes sa umiera z chemie, a z nasledkov z nej, nie od hladu.

janifer
28. feb 2016

A neboli ste na ockovani nahodou? Skus nasadit aj dajake probiotika ci sa to nezlepsi. My sme tiez mysleli ze syn ma alergiu na citrusy a to sa mu pritom rozbehli kvasinky!!! Po ockovani... Jedina pomoc tie probiotika a obmedzit vsetko sladke, aj ovocie, aj chleba a pecivo.

hradnapani
28. feb 2016

@mandevilla nie som si ista, ci tvoj komentar patril mne (?)

mandevilla
28. feb 2016

@hradnapani ano, omylom som ta označila, prepac. Patrilo to
@juhseverzapad

juhseverzapad
28. feb 2016

@mandevilla Byť dobrou mamou znamená zakazovať deťom jesť nezdravé veci?

1321987
autor
28. feb 2016

Tak veru