Ajoj
Prosím poraďte. Mame na tvaricke 4 vyrážky nikde inde na tele nemá
Nesvrbive. Teplota, zmeny nálad, nič. Len tieto vyrážky
Čo to môže byt? Ďakujem
kiahne ako vyšité😉
Naša má akurát teraz kiahne a presne takto isto to vyzerá. Pozri, či nemá aj vo vlaskoch
vyzera to na moluska, ak to ma v centre preliaceninu, byva to na tvari, krku, rukach, event. genitali, poxvirusy to vyvolavaju, ak su take gulovitr a v centre maju priehlbinku
@bobulka109 nemá to priehlbinku v strede skôr suche nás vrchu akoby chrasta a trčí to dopredu
kishne by sa vysypali za tyzden aj inde, zacinaju vo vladayej casti hlavy a smeruju nadol - trup, koncatiny, su svrbive a predtym zvuknu byt aj trploty, aj ked nie vzdy su typicke prejavy, v medicine nie vzdy je vsetko podla knizky, ked to uz ma tyzden mihli by to byt tie moludka, nevie ake je stare dirta, ci navstevuje kolekyiv, zvyknu to schytat deti v skolkebnapr., kontaktom, spolicnymi prednetmi hzgienickymi napr. uterak a pod., aj ked z fotky sa to taxko vycita
@kythos21 dcera mala sladku chrastu a vyzeralo to inak a sirilo sa to rychlejsie ako kiahne. Nasi ked ich mali ziadna priehlbina, cervena vyrazka s tekitinou vo vnutri. Mali ich velmi malo. Muzova sesterka mala iba 4. Celkovo u nich v rodine maju deti velmi malo kiahni a lahky priebeh.
100%su to kiahne maly sme pred mesiacom
Ak je to vodave su to kiahne moja dcerka mala pred mesiacom taketo iste ma 5 mesiacov a druha tiez mala pre mesiacom a pol
@adulienka11 a aký ste mali priebeh?
Starsia to velmi znasala mala aj horucky
Ta druha 5 mesacna velmi dobre prvy den mala jednu kiahnicku a na druhy den komplet vsade
A sme radi ze uz mame po kiahnach
@adulienka11 práveže mne to vôbec nepride ako kiahne
Teplota nie, tri vyrážky makam naraz pred týždňom a vcwra došla štvrtá
Piatok sme boli u Dr a vravela že to na kiahne nevyzerá, vôbec ju to nesvrbi, nikdě inde to nemá na tele ...
Moze mat len zopar vyraziek kazdy to ma ine a zaujimave ze doktorka nevie co su kiahne niekoho to svrbi a niekoho nie kazdy to ma inac.
Uvidis ako sa to bude vyvijat ak sa jej urobia dalsie tak na 100% su to kiahne ale ked vravis ze vcera sa jej urobila dalsia niet pochyb .
Pozerala som na nete co to moze bit jedine kiahne nic ine sa na na to nepodoba
No ako urobili sa jej dalsie ci
@kythos21 mladsieho kiahne vobec nesvrbeli, starsieho som musela natierat kazde 2 hodiny a davat mu Aerius, inac ani nemohol spat, on mal aj teploty.
@adulienka11
@adulienka11 nové ,,,
Boli sme u Dr povedala že nevie či sú zo kiahne lebo sú take atypické
Bojím sa aby to nebol stafylokok
Co to mas za dr ked nevie ako vyzeraju kiahne podla mna su to kiahne
A neboli ste s niekym kto ma kiahne? Dost sa to na to podoba.