Vyrážka na chodidle

sykorkauhliarka
14. feb 2017

Uz davnejsie som si vsimla ze dcera ma na palci malu bodku dnes som zistila ze sa zvacsila...moze sa jednat o kurie oko? o inom koznom probleme co by takto mohol vyzerat neviem..kde by ho dostala ? doma ho nikto nemame ani na plavaren nechodime

sykorkauhliarka
autor
14. feb 2017
mirkamirko0809
14. feb 2017

@sykorkauhliarka skôr možno bradavica,naši to mali obaja teda s malým som bola s tým u kožnej teraz a vypálila mu to,že to je bradavica ,zajtra na kontrolu po ľ týždňoch a má to také čierne,dcérke to dokonca musela vyrezať,lebo to bolo hlboko a vypalovanie nepomohlo,jedine zbehnúť na kožné a tam ti povie čo s tým🙂

sykorkauhliarka
autor
14. feb 2017

no ved sa pohravam s myslienkou ze hned aj ku dr zbehnem nech to nezanedbam este viac uz to ma dlhsie..dakujem

maminuska
14. feb 2017

@sykorkauhliarka nám pomohli náplaste od Schole na bradavice. Lepila som jej to každú noc asi tri týždne. Ono sa o ohraničilo a krásne vypadlo .

didi35
14. feb 2017

Syn to mal pod bruskom velkeho placa na nohe, pomohol nam Duofilm, parkrat som to potrela a odpadlo to. My sme mali HPV bradavicu, hoci som si asi mesiac myslela, ze kurie oko a lepila som mu to naplastou na kurie oko. Vypalovanie nepomoze, tak som sa docitala a nechcela som ho tym stresovat. Takto som potierala ked zaspala a vsetko sa vyriesilo.. najdi si tu temu kurie oko

sykorkauhliarka
autor
14. feb 2017

skoncili sme na chirurgii s tym,ze je to pravdepodobne upchaty por, dali nam nato gafor a vo stvrtok to vyberu