Ahojte. V každom pripade zajtra dr, ale nenecha ma to. Nestretli ste sa niecim takymto nahodou?? Mala ma pri bradavke nieco ako vyrazku, objavilo sa to v piatok, v lekarni odporucili zatial ciernu mast. Ale ma to take tvrde akoby hrcku. Mali pred nedavnom problemy s abscesom tak sa strasbe bojim uz dopredu.
@anavixy ichtoxyl mame. Nemyslim ze ju to boli lebo si to nechyta, ani sa neskriabe
Ichtoxyl je presne na zápaly a také. Ak máš sterilné lepenie také tie štvorce čo po okraji majú lepiacu časť je to úplne OK.
@anavixy takto mala zlepene teraz naposledy lebo inak si to da dole, ale vyriesim to
@anavixy ja som to podráždenie riešila potom tak, že keď sa dalo som to odvetranie a natrela niečím hojivým, nie veľmi mastným, aby tá náplasť potom držala.
Mojej v nemocnici dávali tie na citlivú kožu a aj tak. Ale doma sa to potom veľmi rýchlo ukludnilo, keď už nebolo treba lepiť.
Cierna mast je ichtamol ci co? Gafrova mast s ichtamolom/ichtoxyl ak mas podozrenie ze ide o zacinajuci absces je ok, ale myslim, ze tento druh lepenia nie je vhodny. Radsej si kup papierovu pasku na jemnu kozu a gazove stvorce. Aj ju to boli? Pokial nie tak ja by som to asi do zajtra nechala tak, kym sa vyjadri lekar…