Dobry den krsny syn 3 rocny ma v nose taky maly fialovy vyrastok,stretli ste sa s takym niecim.dakujem
Lekar to nevie,dali framykoin a ze uvidime za tyzden
Ano a ten to povedal
Je to antibioticka mast ja si myslim ze by to mohlo pomoct
orl lekár povedal,že nevie čo s tým a dal atb masť? navštívte iného orl lekára,môžte ísť aj do nemocnice na orl odd. na konzultáciu,výrastok pravepodobne bude treba odstrániť operačne ,nenechajte to len tak..
Ahoj, nasla som si tento clanok v archive. Aj ja som nasla sycekovi (2,5 roka) v nose ties to ma taku farbu.
Mozem sa opytat, ako ste to dalej riesili: framykoin pomohol?
ahoj..framykoin vobec nepomohol tera 27meho ideme na kontolu asi mu to budu musiet vybrat chirurgicky :(
Dakujem.dam vediet boli sme na orl dokonca v nemocnici a tam Nam povedali ze asi vybrat to bude treba
ANO TREBA
@nufini
@wendyl babulky ako ste dopadli ?? Tiez som dnes nasla malej polyp v nose..mali to vase deti jednostranne ci v oboch nosnych dierkach ☹ ja sa velmi bojim kedze som sa docitala ze u deti je to vzacne a vacsinou ide o priznak cystickej fibrozy..hlavne ak je dieta nachylne na infekcie dychacich ciest..totalne je mi zle...uz len ta predstava ☹ prosiiim napiste ako ste dopadli
ahojky,no my ideme v oktobri na operaciu musia mu to vybrat ma to len v jednej dierke no nieje to zevraj polyp :( ani sami nevedia co to je
ahoj, my sme boli na vysetreni a nakoniec to bola chrasta, ktora sa vytvorila na stene nosa a zapchala dierku, bola cerveno-fialova a aj doktorka mala problem to vybrat. Nastastie to uz ma von, ja som do toho doma nechcela pichat tycinkou - on si to doma ani nenechal. Tak som taka rada, ze to takto dopadlo
Nebude to polyp? 🙂