Výrastok v nose trojročného chlapca

wendyl
1. jún 2015

Dobry den krsny syn 3 rocny ma v nose taky maly fialovy vyrastok,stretli ste sa s takym niecim.dakujem

lilimoni
1. jún 2015

Nebude to polyp? 🙂

wendyl
autor
1. jún 2015

Lekar to nevie,dali framykoin a ze uvidime za tyzden

lilimoni
1. jún 2015

@wendyl a na ORL chlapca neposlal?

wendyl
autor
1. jún 2015

Ano a ten to povedal

lilimoni
1. jún 2015

@wendyl ach jaaaj, ked uz si doki nevie rady 😖 tak snad mu ten framykoin pomoze 🙂

wendyl
autor
1. jún 2015

Je to antibioticka mast ja si myslim ze by to mohlo pomoct

janinah
2. jún 2015

orl lekár povedal,že nevie čo s tým a dal atb masť? navštívte iného orl lekára,môžte ísť aj do nemocnice na orl odd. na konzultáciu,výrastok pravepodobne bude treba odstrániť operačne ,nenechajte to len tak..

nufini
17. júl 2015

Ahoj, nasla som si tento clanok v archive. Aj ja som nasla sycekovi (2,5 roka) v nose ties to ma taku farbu.
Mozem sa opytat, ako ste to dalej riesili: framykoin pomohol?

nufini
17. júl 2015

@wendyl zabudla som ta oznacit 🙂

wendyl
autor
17. júl 2015

ahoj..framykoin vobec nepomohol tera 27meho ideme na kontolu asi mu to budu musiet vybrat chirurgicky :(

nufini
17. júl 2015

@wendyl aha, nieco som citala, ze sa to da liecit aj kortikoidnymi sprejmi, len neviem ci deti to mozu.
No drzim palce, nech to dopadne dobre

janinah
18. júl 2015

@nufini treba orl vyš.

wendyl
autor
18. júl 2015

Dakujem.dam vediet boli sme na orl dokonca v nemocnici a tam Nam povedali ze asi vybrat to bude treba

nufini
18. júl 2015

@janinah
@wendyl a neviete nahodou , ci k ORL treba aj ten vymenny papierik od obvodnej lekarky?

wendyl
autor
18. júl 2015

ANO TREBA

nikoletka_h
17. aug 2015

@nufini
@wendyl babulky ako ste dopadli ?? Tiez som dnes nasla malej polyp v nose..mali to vase deti jednostranne ci v oboch nosnych dierkach ☹ ja sa velmi bojim kedze som sa docitala ze u deti je to vzacne a vacsinou ide o priznak cystickej fibrozy..hlavne ak je dieta nachylne na infekcie dychacich ciest..totalne je mi zle...uz len ta predstava ☹ prosiiim napiste ako ste dopadli

wendyl
autor
17. aug 2015

ahojky,no my ideme v oktobri na operaciu musia mu to vybrat ma to len v jednej dierke no nieje to zevraj polyp :( ani sami nevedia co to je

nufini
17. aug 2015

ahoj, my sme boli na vysetreni a nakoniec to bola chrasta, ktora sa vytvorila na stene nosa a zapchala dierku, bola cerveno-fialova a aj doktorka mala problem to vybrat. Nastastie to uz ma von, ja som do toho doma nechcela pichat tycinkou - on si to doma ani nenechal. Tak som taka rada, ze to takto dopadlo