Ahojte máte niekto skúsenosť u dieťatka s vyrastkom pri ušku? Nam to zistili pri ultrazvuku, tak som sa chcela poinformovať.
@kacena1792 Ďakujem Katka a podstúpili ste nejaké špeciálne vyšetrenia kvôli sluchu alebo resp. kvôli tomu vyrastku ? Mne doktor povedal, že sa s tým ešte nikdy nestretol a ze sa to zvykne spájať aj s nejakým syndrómom. Môj to bude mať tiež dosť veľké, keďže teraz to ma 8mm.
@peta_zilina nie nie, ziadne specialne vysetrenia 🙂 sluch ma v poriadku a vraj je to len esteticka vada. Takze nam bolo povedane lekarmi, ze to treba len spravit zakrok, kde mu to vyrezu a kedze tam ma aj chrupku, tak mu to s niecim vyskrabkaju a malo by to byt hotove. Len nas mal problem s nozickami, takze bol casto uspavany a na ten zakrok treba dieta prispat tak sme si povedali ze tomu dame cas.
@kacena1792 Ďakujem za odpoveď Katka, lebo ja zas stresujem. Ale tak hádam to bude všetko vporiadku. Veľa zdravíčka prajem a pekný večer prajem
@peta_zilina my mame vyrastok pri usku. Ma ho vsak dost hruby. Keby bol tensi tak by ho po porode len podviazali a samo by to odpadlo. Takze cakame kym malinky vyrastie a pojde na plastiku to dat prec.