Výrastok pri ušku

paloma006
6. okt 2017

Ahojte baby
Moje dieta sa narodilo s výrastkom pri usku a chcela by som vediet ci mate niekto s tym skusennosti.

sarinka1979
6. okt 2017

Moja mala sa s nim narodila a zatial sme jej ho nechali,nevadi jej, nezvetsuje sa.Kamosky syn sa tiez s nim narodil a ked mal asi dva roky,tak ho nechali odstranit.

paloma006
autor
27. nov 2017

@sarinka1979 moj maly ma 2 mesiace ale zatial nevidim,ze by sa mu zväcsoval ale ked bude mat tiez zo dva roky tak mu to odstránime lebo ked pojde do skolky aby sa mu deti nesmiali,ale nechapem z akého dovodu sa tak deticky narodia.

hancivi
16. apr 2018

Ahojte...moja malá je tiež októbrová 2017 a tiež ho má....neviem čím to je

paloma006
autor
17. sep 2018

Ahojte baby
Neviete mi prosím poradiť nejakého dobrého doktora ktorý by pomohol odstrániť synovi vyrastok pri usku? Teraz už má rok. Dakujem

hancivi
18. feb 2019

@paloma006 ahoj....ak hľadáš doktora tak na kramaroch dr.Kunzo Samuel......malý by mal mať aspoň rok a pol kvôli anestézie.....mojej dcére to bude odstraňovať v maji

lenuskall
9. okt 2019

@hancivi dobry den, mozem sa spytat ? To pojdete na normalnu chirurgiu? Budete hospitalizovani? Moj syn ma tiez vacsi vyrastok pri uchu tak zhanam nejake info.. dakujem

hancivi
14. okt 2019

lenuskall dobry den.. Boli sme na orl na Kramaroch .. V pondelok nas prijimali v utorok operovali a v stredu nas pustili.... Bola to 15 minutova operacia .. Krasne spravene, ziadne problemy neboli.

gaborova111
25. dec 2023

Dobrý deň aj môj syn sa štím narodil môžem sa opýtať koľko ste zaplatili za odstránenie dakujem