Zdravim
Prosím neviete čo by mohol byť tento výrastok na päte? Je to taka podkozna biela gulicka. Akoby nahromadený tuk. Syna to absolútne neboli a nemá s tým problém pri chôdzi. Neviem ci to zmizne alebo s tym ísť k lekárovi. Ma 2 roky a lekárku doslova neznáša a vkuse tam robí cirkus ale asi nás to neminie. Co myslite. Za každý koment ďakujem 🙂
bradavica?..najlepsie vypalit dusikom u koznej...celkovo,najlepsie riesit u odbornika
@jarmila2010 tiež sa mi to zdá na bradavicu. Býva takéto odstránenie bolestivé a bude môcť po tom hneď chodiť?
@maria2891 mne sa zdá že to je bradavica. Ja som také mala plné chodidla keď som bola malá. Tiež to začalo maličkou a rozrástlo sa mi to tak, že pri chôdzi ma to veľmi bolelo. Potom mi to vypalovali dusíkom extremne to bolelo lebo to bolo po celých chodidlách. Radšej by som to u kožnej riešila takto skor kým sa to nezačna rozrastať čo ale samozrejme nemusí. Takže ak nemá rad lekárov ja by som to len sledovala či to nerastie a nerozrastá sa. Viem že bradavice alebo kurie oko neviem ktoré z toho aj samé vedia zmyznúť aspon na rukách som to tak mala
@maria2891 dcéra tiež mala v cca 5r..a jej to opatrne vypalovala kozna...aj pre jemnú kožu na nohe...malá vravela,že boli,ale neplakala..a tým,že jej to ,len opatrne robila,museli sme ísť ešte raz a potom,už vypadla...doma sme ju prelepovali aby si neblizila pri chodzi...bradavicu mal aj syn v 9rokoch a tomu vypadla po prvom raze
Kurie oko