Výrastky pod kolenami. Koľko po operácii boleli?

nikuska4
6. jún 2011

Najde sa niekto,kto ma s M.osgood-schlatter tiež problemy?Syn to ma na obidvoch kolenach a na jednej mu to vo februari vyoperovali,mal byť s tym už pokoj,no on sa stale sťažuje,že ho to boli.Chcela by som sa tu s vami poradiť ,kto tym prešiel,či to tiež tak dlho po operacii bolelo.Ma isť aj s druhou,ale teraz neviem,či mu to dať urobiť,kedže mu neni lepšie.Prosim poradťe....

nikuska4
autor
6. jún 2011

naozaj sa s tym nik nestretol??????

mattt0123
29. aug 2011

Ja som to mal tiež, no operáciu som nepostúpil..dal som si spraviť špeciálne vložky a chodil som na rehabilitácie posilňovať nohy..

reni12
19. apr 2015

@nikuska4 Ahoj, viem, ze to uz je davno, ale nakoniec tvojmu synovi prestali tie bolesti? Moj syn je po operacii 9 dni, zatial ma barle a operovanu novu nezatazuje, este to ma velmi ubolene. Len by ma zaujimalo, co nas caka.

nikuska4
autor
19. apr 2015

@reni12 ahoj,asi ta nepoteším,ale jeho to bolelo stále a hrču má teraz dvakrát večšiu ako predtým...po pol roku sme išli na kontrolu s tým,že to nieje lepšie a on ma zbytočne vystrašil,že najviac rakoviny kosti býva prave v kolenách,chcel mu robit artroskopiu ,ale syn o tom nechcel ani počut,takže neskutočne banujem,že som mu to dala robit,lebo má to aj na druhej,ale na tú operovanú sa viac stažuje...takže tak ☹ a to je už odvtedy pomaly pet rokov...dúfam,že nebudete tiež takýto prípad.A kde mu to robili?

reni12
19. apr 2015

@nikuska4 to ma mrzi ☹ No moj to ma este zalepene, ale hrca tam uz nie je, vyrastok je prec a este mu to aj pekne zbrusili. Ale teda boliiii, no dufam, ze tyzdne po operacii je to este normalny stav. Robili ho na Kramaroch, detska ortopedia

nikuska4
autor
20. apr 2015

@reni12 a na druhom to má tiež? Mojmu to robili v žiline,proste to bolo hned vidno,že nemal takú ostrú hrčku pod kolenom,ale jednu velkú hrču....

reni12
20. apr 2015

@nikuska4 nie na druhom to nema

macik099
21. dec 2016

Prosím @nikuska4
Mohli by ste mi povedať aký doktor vás operoval onedlho tam idem aj ja na operaciu z kolenom
Ďakujem 🙂