Najde sa niekto,kto ma s M.osgood-schlatter tiež problemy?Syn to ma na obidvoch kolenach a na jednej mu to vo februari vyoperovali,mal byť s tym už pokoj,no on sa stale sťažuje,že ho to boli.Chcela by som sa tu s vami poradiť ,kto tym prešiel,či to tiež tak dlho po operacii bolelo.Ma isť aj s druhou,ale teraz neviem,či mu to dať urobiť,kedže mu neni lepšie.Prosim poradťe....
Ja som to mal tiež, no operáciu som nepostúpil..dal som si spraviť špeciálne vložky a chodil som na rehabilitácie posilňovať nohy..
@reni12 ahoj,asi ta nepoteším,ale jeho to bolelo stále a hrču má teraz dvakrát večšiu ako predtým...po pol roku sme išli na kontrolu s tým,že to nieje lepšie a on ma zbytočne vystrašil,že najviac rakoviny kosti býva prave v kolenách,chcel mu robit artroskopiu ,ale syn o tom nechcel ani počut,takže neskutočne banujem,že som mu to dala robit,lebo má to aj na druhej,ale na tú operovanú sa viac stažuje...takže tak ☹ a to je už odvtedy pomaly pet rokov...dúfam,že nebudete tiež takýto prípad.A kde mu to robili?
naozaj sa s tym nik nestretol??????