Vyprázdňovanie trojročného

2. mar 2022

Prosím poraďte mi už som zúfalá. Syn cca rok ma psychicky problém s vyprázdňovanim. Kaka raz týždenne a z toho 6 dní stále zadržiava. Vystrie nohy stiahne ritku a snaží sa zadržať. Samozrejme vždy mu trosku pošpiní ale nieje vyprazdneni. Takto mame kolotoč až pokým nepríde ten správny deň. Vtedy ho musím chytiť a stlačiť mu nohy k bruško a až vtedy to z neho vyjde všetko. Musi mat kvôli tomu plienku ( cikat sa pýtal od 2 rokov pekne) lenže som mu ju dala naspäť keďže som trenky prala 15-20 krát do dna a uz sama som to nezvládala 😢😢😢 samozrejme ze sa opäť naučil cikat do plienky ale to ho ľahko odučím ale neviem co s tým kakanim. Všetko má v poriadku je to blok 😢😢 v septembri musí nastúpiť do škôlky keďže ja pojdem do prace no takýmto tempom sa ani jeden nepohneme. Vlákninu v strave neprijma veľa keďže ma obdobie že nic nechce. Skúšali sme rôzne sirupi no nič nezaberá. Prosim mamicky malo to vaše dieťa? Ako ste to prekonali ? 😫

marcellka32
2. mar 2022

Nesústred sa na vyprázdňovanie u neho, nechaj ho tak, žite normálny deň, v podstate si to nevšimaj, lebo čím viac sa na to ty sústredis a stále riešis, tým viac on zadržiava....ako pomoc sušené slivky na noc zaliať vodou, ráno zjesť aj vodu z toho vypiť, duphalac sirup, ovsené vločky do polievky....vyradiť banány, ryžu, sladkosti, mrkvu, kým sa to neupravi