Ahojte, mam babatko 13.4. dnes davame 50 ml kazde 2.5 az 3 hodiny bud kojenim alebo odsate materske mliecko.
Ja mam ale pocit, ze mi takmer nekaka. Pocas dna kde tu jak zrnko fazule. Ale narazovo napr. vcera v noci sa dokakal jak dospely skoro. Nestihala som zpod neho plienky vytahovat co ked uz som myslela, ze je koniec zas a zas.
Mala ste to tak niektora? Ze sa prosto nevylucuje normalne ale narazovo a viac a cez den po troskach?
Dakujem za rady.
Dojcene dieta nemusi kakat kludne aj 10 dni a niekedy moze kakat aj do kazdej plienky, mnozstvo je irelevantne. Materske mlieko je plne stravitelne. Absenciu stolice treba riesit (dopomoct) len ak ma dieta nafuknute tvrde brusko, bolesti. Konzistenciu a farbu stolice treba riesit len ak je stolica vodova alebo su v nej stopy cerstvej krvi, hlien v stolici (ak dieta nema ine traviace tazkosti) je normalny a tak isto farba stolice sa moze menit od źtej cez zelenu az po hnedkastu. Tvoje dieta je v poriadku, presne tak isto ako je v poriadku, ze spinka drvivu vacsinu dna. Nastuduj si na nete nieco o novorodencoch, ked si to doteraz nestihla, velmi vam to obom ulahci zivot 🙂🍀
Ak ju neboli brusko nema krce neskruca sa tak je to v poriadku..moja sa tak zvykla posrat raz za 10.dni nakomplet to som aj plachtu z postielky potom musela prat 🤣🤣🤣...ale.postupne sa to nejak same upravilo
@evickuska pokoj, pokoj, nestresuj, dieta je ok, je v poriadku.
Dojcene moze kakat kazdu hodinu alebo 1x za 10d, raz len prd, raz tak ze aj teba moze este okakat
...moj tak mal po tyzdni a to nebola prazenicka, ale husta zlta farba a to len ho rovno umyt v lavore
Odsate mlieko mozes zmrazit, nedokrmuj flasou ak mas dost mlieka.
@evickuska jento uplne normalne. Kojene a nasa (tiez aj dokrmovana) mala aj raz za 5 dni. Uplna pohoda.