Ahojte, nemá náhodou niekto zákulisné info, dokedy bude trvať výpadok Nurofenu sirupu pre deti do 6 rokov? Už som bola v piatich lekárňach a nikde ho nemajú. Malému paracetamolové nezaberajú a nechcem experimentovať, Nurofen mám overený 😢 Ďakujem.
Objednaj cez eshop. Ja som objednavala a normalne prisiel
Ibalgin baby ma rovnakú účinnú látku, aj MIG junior
Už ho majú ja som kúpila v Dr max minulý týždeň hovorila ze už ho naskladnili.
@canis_lupus Ahoj pozri na nete. Tiez som nevedela zohnat, ale na nete sa dal v pohode kupit, tak manzel objednal viac kusov. Mojmu idu zuby a tiez nic ine nezabera.
@ariannazara včera a dnes som obiehala lekárne, 3 z toho Dr Max a nič
Ja mám zatiaľ ešte jeden, preto sa pýtam, či niekto nemá info, kedy by sa mal naskladniť zase, nechcem zbytočne draho objednávať z netu
@canis_lupus MIG junior, skuste u nas to bolo ok a zabralo aj chut to ma podobnu
@canis_lupus ahoj, zohnala si?
@ankare ahoj, akurát predvčerom som objednala z etabletky tri balenia, práve po nich išiel muž do Alzaboxu 😀
https://etabletka.sk/obchod/nurofen-pre-deti-po...
Ahojte prosím neviete kde ho ešte zoženiem?
@katulienkaja ak chceš čipky, viem Ti zohnat
@katulienkaja no pozerám, že momentálne nikde nie je, ani MiG a Ibalgin. Treba viackrát denne pozerať cez Google všetky lekárne, či náhodou niekde nenaskladnia. Ja som tak videla asi pred týždňom-dvomi aj na Pilulke 200ml balenie dostupné. Alebo obiehať lekárne, ale pochybujem, že niekde bude. Na českých weboch som čítala, že majú nejaký problém vo výrobe a preto nie je.
@canis_lupus dnes som kupila sirup nutofen v Benu lekarni. Na webe nemaju, v lekarni mali kopec, pre male aj vacsie deti, jahodove aj pomarancove.
@canis_lupus nurofen sirup naskladnil dr.max v obmedzenych mnozstvach. ja som vcera kupila 2 balenia.
Ďakujem, ale ja už mám doma tri balenia, aj keď teraz premýšľam, či nekúpiť ešte aspoň dve 😬 Nám v riti, kde bývam zavreli lekáreň z dôvodu dovolenky do 22.12. a do mesta sa nedostanem, takže môžem kupovať iba online.
Ďakujem baby za info 🙂 a ako jeho s čapikmi? Lebo tie sa tiež nedajú nikde zohnať iba tie 60gm som videla ale tie 125mg vobec 🙄
Zháňam čipky Nurofen 125mg, kto by mal doma a už nepotrebuje, aj otvorené balenie, kúpil by som
@jaroslav81 Niektore lekarne zarabaju vlastne. Treba si obvolat.
@jaroslav81 https://etabletka.sk/obchod/nurofen-pre-deti-ca... na etabletke uz naskladnili,objednavala som 4 balenia a na druhy den boli v boxe
@katsmolkova dakujem, objednal som.. Aj keď trochu smola že mala nám teplotuje a teraz budú 3 dní sviatky, takže si počkáme.
@jaroslav81 ak nie je prilis mala,tak skuste zuvacie tablety nurofen. Toto je prijatelnejsia forma alebo sirup,ak nevracia samozrejme.
Podarilo sa mi dnes kúpiť čipky nurofen 125mg v Benu lekárni, už ich asi začínajú naskladnovať
@canis_lupus ceske lekarny maji na skladech nektere. Pokud ti nevadi platit vetsi postovne a nutne ho potrebujes, tak si objednej.