Vypadávanie vlasov u dieťaťa. Poradíte?

dsns
1. máj 2013

Ahojte, mám dcéru. V poslednom čase jej dosť vypadávajú vlasy. Nachádzam ich všade- na koberci, v kefe... Počula som, že to môže byť z toho, že je málo zeleniny a ovocia. Pritom, ovocie a zeleninu má každý deň. Máte s tým skúsenosti, alebo viete poradiť, čo s tým ? Čo je najlepšie ?

zuzkalenka
1. máj 2013

Na vlasy je dobrý zinok. Škoda že nepíšeš koľko má dcerka rokov. Ak je maličká tak určite by som to riešila s Dr.

lienka434
1. máj 2013

ja som sa na to tiez pytala Dr,mam skoro 3r.dcerku,vravela prestihat vlasky a ked nie tak potom doplnit kvalitnym vitaminom-myslim ze to bol zinok.inak neviem kolko je pre teba dostatok ovocia a zeleniny ale denne by mal dospely clovek zjest 5 mysiek(100g)ovocia al.zeleniny-KVALITNEJ! takze dieta tak nejak podobne.

cat
1. máj 2013

ja si myslím, že s ovocím ani zeleninou to určite nesúvisí, moj syn - bohužial- zeleninu nedá do úst a z ovocia len jablká a hrozno, inak nič a vlasy má nenormálne! husté, pevné, lesklé, krásne..a nepostrehla som, že by vypadávali..tam musí byť u tvojej malej iná príčina...

janinka444
1. máj 2013

Mojej staršej dcérke veľmi vypadávali vlasy od útleho detstva a v 9 rokoch jej zistili zníženú činnosť štítnej žľazy, odvtedy má nastavenú liečbu a vypadávanie vlasov prestalo...takže u nej to súviselo s touto diagnózou..