Všimla som si, že synovi ( 3 a pol roka) začali asi pred 2 mesiacmi vypadávať vlasy.normalne sa mu na boku spravila lysynka, asi 1 cm veľká a vzadu na hlavičke je vidno, že má vlasy redšie. Boli sme u kožnej, poslala nás ešte na orl a na odbery na štítnu žľazu s tým, že to pravdepodobne bude alopecia. Keď som si o tom prečítala na nete, tak som zostala dosť zaskočená ...že mu môžu vypadať všetky vlasy a už vôbec nemusia dorásť. Prosím máte s tým niekto skúsenosť? Nám Dr dala Locoid a máme tým popierať tie preriedené miesta....lenže je to kortikoidný krém...
nech mu skusia ešte protilátky urobit krvny obraz,môže to by autoimunitné charakteru
či to bude ok a dorastie alebo proste ostane bez vlasov nik nevie, poznám pár ludi čo sú tak od detstva bez vlasov a su dospelaci , oni su v pohode s tým len okolie to vie dat vyžrať žial ako keby neboli ludia alebo čo
tam sa to dost často koritkoidami lieči
@sara07 mňa ešte napadlo, že ešte donedávna vypil aj 2 litre mlieka denne. Cucal to z fľašky....a keď sa mu rozbila, mlieko pije veľmi málo. Mäso mi všetko vyplúva....či to aj s tým nesúvisí
@ivanka0603 určite nie je to stravou , však ked pije menej mlieka nič sa nedeje a kolko deti je vegetarianov a v pohode
@ivanka0603 ja keď som som bola malá tiež mi takto vypadávali vlasy. Mala som takéto lysynky po celej hlave. Potom neviem ako, ale kozna prišla na to, že je to z oblecenia. Proste moja babka mi rada nakupovala veci v čínskych obchodoch. Ale myslím tie také poriadne smradlave cinaky. Tie veci sú napustene rôznymi chemickými a toxickými látkami.. no a cez pokožku sa ti všetko dostane do organizmu.. moja mama vtedy vychádzala všetky takéto veci .. brala som nejaké lieky + zinok a chodila som na taky laser ku kožnej. Proste mi s takým svetielkom svietila na tie miesta, kde mi vypadali vlasy a oni potom začali pekne rast..