Prosím vás moja dcéra má 14 rokov a už jej asi 4 mesiace strašne vypadávajú vlasy. Nikdy ich nemala niake husté a ešte k tomu sa rozhodla, že bude mať niaky undercut.. No, ale, keď sa jej to páči tak nech to má nebudem jej to zakazovať. Problém je to, že sprcha je upchatá v jednom kuse a čistiť ju každý týždeň nebaví nikoho. Ak by ste niekto mal niake rady tak prosím
Nasej asi v tomto veku tiez riadne padali, robili jej vysetrenia aj na stitnu, u koznej bola vsetko ok. Zhodnotili, ze hormonalnymi zmenami v puberte. Dosla o dost vlasov z hustej hrivy ostalo menej. Preslo to same. Vlasy nezhustli spat.
@benit my riesime to iste uz rok. 1x ked sa to zacalo sme absolvovali ocne,krcne (mandle ) zubne, endokrinologiu...zubar jej vytrhol zvysne 4 mliecne zuby, vybrali sa jej mandle aj nosne aj krcne ze aj to moze byt pricina...na stitnu sme chodili raz za polrok ale po 2 rokoch prestali ze netreba. A zase jej v tomto obdobi tak padaju vrch ma uplne preriedeny kozu jej vidno. Som z toho zufala...a uz pozorujem ze to trapi velmi aj ju. Citam ze u vas to zhodnotili teda ako hormonalne zmeny v puberte? 🤔
Sitko do vane, moja 14 ročná si vlasy po umytí musí upratať sama v kúpeľni, dokúpiť pantenol a biotin