Vypadávanie vlasov u 14-ročnej

bebe58
12. jún 2022

Prosím vás moja dcéra má 14 rokov a už jej asi 4 mesiace strašne vypadávajú vlasy. Nikdy ich nemala niake husté a ešte k tomu sa rozhodla, že bude mať niaky undercut.. No, ale, keď sa jej to páči tak nech to má nebudem jej to zakazovať. Problém je to, že sprcha je upchatá v jednom kuse a čistiť ju každý týždeň nebaví nikoho. Ak by ste niekto mal niake rady tak prosím

marcellka32
12. jún 2022

Sitko do vane, moja 14 ročná si vlasy po umytí musí upratať sama v kúpeľni, dokúpiť pantenol a biotin

benit
12. jún 2022

Nasej asi v tomto veku tiez riadne padali, robili jej vysetrenia aj na stitnu, u koznej bola vsetko ok. Zhodnotili, ze hormonalnymi zmenami v puberte. Dosla o dost vlasov z hustej hrivy ostalo menej. Preslo to same. Vlasy nezhustli spat.

ivuuus
13. dec 2022

@benit my riesime to iste uz rok. 1x ked sa to zacalo sme absolvovali ocne,krcne (mandle ) zubne, endokrinologiu...zubar jej vytrhol zvysne 4 mliecne zuby, vybrali sa jej mandle aj nosne aj krcne ze aj to moze byt pricina...na stitnu sme chodili raz za polrok ale po 2 rokoch prestali ze netreba. A zase jej v tomto obdobi tak padaju vrch ma uplne preriedeny kozu jej vidno. Som z toho zufala...a uz pozorujem ze to trapi velmi aj ju. Citam ze u vas to zhodnotili teda ako hormonalne zmeny v puberte? 🤔

benit
13. dec 2022

@ivuuus ano, nic neriesili, nic nenasli. Tak ale uz ma odvtedy pokoj. 😊
Drzim palce, aby sa aj u vas polepsilo

8611
2. nov 2024

@ivuuus Dobrý deň...Prosím Vás ako to u dcérky dopadlo??? Mame ten isty prosblem...ďakujem veľmi pekne zo ❤

ivuuus
3. nov 2024

@8611 tak stale ten isty kolobeh kazdy polrok trichologia v Martine kontroly. Vysadili minorgu zacali padat znova🤦 ale na gastro musea zabsolvovat hadicu a vysla jej laktozova

ivuuus
3. nov 2024

@8611 laktozova intolerancia tak neviem ci aj s tymto to nieco nema 🤷

8611
4. nov 2024

@ivuuus Ďakujem veľmi pekne...Takže neako ze by pomohli v Martine..ani nie😔hm...a u nas je mliečna bielkovina a histamin...