Dobrý večer.Dcérka bude mať v júli 3roky a už niekoľko mesiacov pozorujem,že sa jej vpredu postupne preriedili vlásky.Dorastajú jej nové,predpokladám teda,že sa jej ešte vymienajú "babatkovské" vlásky,lebo v tejto časti,jej ostali,vôbec nevypadali,mala ich oveľa dlhšie ako zadné,ktoré jej vypadali a postupne dorástli.Máte s týmto nejakú skúsenosť?Pri česaní jej vypadne zopár vláskov,má ich kučeravé a ťažšie sa češú,nič strašné..Ďakujem za vaše odpovede
https://www.eotazky.sk/priciny-liecba-vypadavan... tu sa dozvieš možno viac, ale ako hovorím, nemusí to byť zdravotne závadné.
@banderaska29 ďakujem,tento článok som čitala,ale ani jedno nesedí na dcérku...
@banderaska29
@makova333 pre istotu som malú objednala ku kožnej a na odbery k detskej...
@veroni194 ja som si toto u maleho vsimla a este sme nevedeli , ze ma histaminovu intoleranciu, isli sme koznej, ta nas poslala na vysetrenie ociek, vraj to moze sposobovat aj zly zrak (netusim, ci je to pravda, ale povedala to detska kozna a nam sa naozaj potvrdilo, ze musi nosit okuliarky, ale problem s padanim to nevyriesilo). Kedze chodima aj na alergologiu, povedali sme to aj alergologicke a ta spravila komplet odbery a vysla HIT. Ked sme upravili stravu, padanie prestalo, ked niekedy skusame novu potravinu a nesadne, vlasky zas trochu padaju. Vraj to sposobuje zapal v tele, ktory mozu intolerancie a alergie sposobovat. Kazdopadne radsej vsetko vysetrit. Drzim palce.
ja som zažila iba vypadávanie vláskov, keď boli moje deti v dojčenskom veku. Neviem, či to je úplne v pohode.