Vynechanie dychu - apnoe

katalanka
31. dec 2021

Ahojte, mam otazku. Mam 3 mesacne dieta, dojcime sa. Pri zaspavani na prsniku, sa dojci a ,,normalne" dycha. Ale pride situacia, kedy akokeby nedycha a po par sekundach lapa po dychu, prebudi sa a kolobeh zaspavania odznova. Nejde teraz, o zaspavanie ale o to zstavenie dychu. Ma tu niekto podobne skusenosti? Treba navstivit lekara? Dakujem.

mima172
31. dec 2021

@katalanka To, čo popisuješ znie ako apnoe. Mate v postieľke monitor dychu? Hlásil?

karhu
31. dec 2021

dufam mate monitor dychu

katalanka
autor
31. dec 2021

@mima172 nie nemam 😱

mima172
31. dec 2021

@katalanka Kúpte si ho, prosím 🙏 Nam hulakal 2x a verím, že raz z toho to nebol planý poplach, malú sme naozaj nevedeli prebrať. Dá sa aj požičať v pôrodnici, či v zdravotnej poisťovni. Každopádne, určite by som to spomenula aj Dr.

katalanka
autor
31. dec 2021

@mima172 dakujem

andrejka1974
1. jan 2022

@katalanka navštíviť čo najskôr lekára a ihneď zohnať monitor dychu ,môže mať reflux bez monitoru ani nakrok

kacena4
1. jan 2022

ak to robi na prsniku je to dosledok toho ak v postielke signalizuje to nedozretu cns dolezite je ze sa zobudi a nadychne babatka sa tajto obcas spravaju

katalanka
autor
1. jan 2022

@kacena4 dakujem, ma to iba na prsniku. Spava s nami v posteli..a urobi to raz za to jedno kojace zaspavanie, ked ju kojim na rukach v sede tak to nepozorujem...mam teda zajst k dr? Alebo pozorovat?

katalanka
autor
1. jan 2022

@andrejka1974 ano reflux mame, ale skor z toho ze nema az take hlboke prisatie, spava s nami v posteli na klinovom vankusi...mam tam dat este monitor? V noci sa hmyri a taha za mnou asi by to pipalo stale.

andrejka1974
1. jan 2022

@katalanka určite monitor a istejšia bude pri tomto postieľka,mne monitor zachránil život synovi