Dobry den. Hladam maminky, rodinky.ktorym sa podarilo vyliecit deticky z alergii. Velmi by som sa chcela poradit.
Pripadne ma niekto skusenost so Srobarovym ustavom v tatrach? Dakujem
@deadlylucy Mozes poprosit aj ja? Dakujem
Záleží aký typ alergie, konvenčná medicína nevie alergie vyliečiť. Tu treba ísť iba cestou alternatívy, zmena stravy, energetika tela atď.
napr. deti z ABKM sa vedia dostat, vekom cim budu starsie..... ale musia dodrziavat prisnu dietu..... ale nie vsetky, to ani nahodou, take jednoduche to nie je
ono zavisi ake alergie
Prejavy alergie sa vekom menia. Deti väčšinou v predškolskom veku vyrastú z ekzému a aj alergia na bielkovinu kravského mlieka sa vekom zlepšuje. To ale neznamená že v budúcnosti nemôže mať iný prejav alergie. Moja dcéra vyrástla z ekzému, ale prešlo jej to do astmy. Našťastie má ľahšiu formu. Alergikom je človek celý život, ale môže mať obdobia kedy nemá žiadne prejavy.
@mirkaknm úplne v krátkosti, čo nám pomohlo. Synček mal od narodenia rôzne alergické prejavy, takmer denne niečo. S príchodom psa do domu sa to do pár týždňov upravilo, potom nám alergo-imuno pridali Aerius, ktorý berie denne a je to podstatne lepšie. Má 2 a pol roka (pes prišiel pred rokom, sirup berie od mája) a je na tom rovnako dobre ako naša staršia dcérka, ktorá nemá žiadne alergo imuno problémy. 🙂
Strava je tiež dôležitá. Neviem ako to napísať. My s tým žijeme, keďže aj ja som alergik. Ak chceš, napíš 🙂 možno budem vedieť odpovedať na niečo konkrétne.
V kúpeľoch/na liečení sme ale neboli. Ani ja, ani so synčekom.
@deadlylucy Ahoj Lucy, z akej alergie si vyliecila dcerku? Akym sposobom? Ak to nie je tajomstvo, mozes prosim napisat aj tu? Dakujem.
Moja dcerka ma alergiu na vzdusne plesne. Nemoze kvoli nim dychat, jej sliznice puchnu a ma z toho cire sople, kt.ale aj zatekaju a kasel.
Dalej ma potravinovo pelovu alergiu na tieto potraviny, postupne prichadzame este na ktore :
Slivky, hrusky, jablka, caje napr.materina duska, smohla, sipky, visne, zeler, nugat, akacia, acerola. Nemoze skoro ziadne bylinky, vajecny bielok. Prejavuje sa nam to od leta.
Takze hladam niekoho so skrizenou potravinovo pelovou alergiou. S kym by som sa vedela poradit. 🙂 dakujem.