Výlet s cudzími ľudmi

5. júl 2023

Ahojte, som single mám 26 rokov a samozrejme ako skoro každý mladý v mojom veku nemám už veľa ľudí na trávenie voľného času, dovolenky výlety atď. Dnes sa mi ozval jeden chlap (seriozny) či by som nešla s nimi a jeho kamošmi a kamoškami na Balaton na 3dni. Autami kempovať. Ísť alebo nie? Ako by ste sa rozhodli?
Hrozí že inak budem celé leto doma alebo v práci a som fakt spoločenský človek a sama ísť na dovolenku by som asi nezvládla. Ide len o 3 dni. Kamoška mi hovorí že som hlupa. Čo robiť? Je to zaroven aj priležitosť niekoho noveho spoznat a trochu sa zabaviť.

hedviga2
5. júl 2023

Urcite by som šla

kamowa
5. júl 2023

urcite by som nesla

petronelag
5. júl 2023

Záleží od toho ako ho poznáš, ak ho poznáš dlhšie ako zodpovedného, spoľahlivého, tak ísť, ale ak sa poznáte krátko a nemáš dosť informácii, tak radšej nie, lebo niektorí mladí ľudia aj fajčia trávu, pijú a pod.

thereisabear
5. júl 2023

Nešla by som.

autor
5. júl 2023

@petronelag dnes mi napisal že by sa šlo za par dní

marca12
5. júl 2023

Isla by som,ale overila by som si ho. Balaton nie je koniec sveta,odtial sa vies dostat domov,ak by aj neboli prijemni spolocnici. Ale skor by som mala strach z dopravy. Nerada chodim autom s cudzimi ludmi. Asi by som sa tam sama nejako dopravila.

beata_k
5. júl 2023

Ved on tam bude so svojou partiou. Co tam ty? Ja by som skor isla na nejaky kurz niecoho, na niekolko dni. Spoznas ludi a nieco sa naucis

autor
5. júl 2023

@beata_k nie on mi písal že idu kamosi aj kamošky asi 7 a ze niektorí sa poznajú iní nie.. a zháňajú dalsích..kupanie trosku zabavy srandy popijania v kempe a v meste 🙂

vkatush
5. júl 2023

Záleží na tom, ako ho poznáš a aký je, aká to je partia.

Môže to byť katastrofa, budeš ľutovať, nudiť sa, mať nervy, môže to byť čistá pijačina a drogy, môže si myslieť, že tým, že ideš, chceš niečo viac, ... Ťažko povedať.

Ale môže to dopadnúť aj úplne inak. Ja som tak šla pred 5 rokmi na 3 dni na výlet s chalanom, s ktorým sme boli kamoši asi rok, ale nijak extra sme sa nepoznali. Teraz akurát kŕmi nášho malého syna a má titul manžel 😂 môže to vypáliť rôzne.

nyusika
5. júl 2023

Išla by som iba svojim autom a sama do svojho stanu.
Aby som sa v prípade, že to bude peklo, mohla okamžite zbaliť a odísť.

beata_k
5. júl 2023

A kvoli comu zhanaju dalsich? 7 ludi je dost.

maminkadeticiek
5. júl 2023

Divna story nie?Zhanaju cudzich ludi na dovolenku...Nesla by som s niekym koho nepoznam.

deti95060810
5. júl 2023

nešla... radšej sama si zaplatím a pôjdem s cestovkou - však niekoho už len stretneš....

hipuska
5. júl 2023

Ešte keby potrebovali doplniť počet ľudí do auta, ešte by som brala. Ale takto? Niekto ponúkne svoje auto pre úplne cudzích ľudí? Nie, nešla by som, keby som ich aspoň trochu nespoznala. Stačilo by aj sprostredkovane

lindous
5. júl 2023

Bola som s "cudzou" partiou na chate napr., ale tak že niekoho som tam poznala aspoň trochu lepšie, mali voľné miesto, pridala som sa... čo znamená jeden chlap (seriózny) ? akože kde a ako ste sa seba narazili?

autor
5. júl 2023

@nyusika vlastny stan budem mať.. ale tolko odšoferovať si netrufam.. :/

autor
5. júl 2023

@lindous cez internet mi napisal..ale ma plno sledovateľov na ig seriozny človek

ankare
5. júl 2023

Ako dobre poznáš toho chlapa?

luccija
5. júl 2023

Ako dlho ho poznáš?už si bola niekedy s ním vonku v meste, diskotéke?aký žije životný štýl?

luccija
5. júl 2023

Tak s cudzím by som nešla

autor
5. júl 2023

@ankare dnes mi napisal 😀

luccija
5. júl 2023

Kamarátka tak raz išla na chatu poznala len jednu babu zo školy sprostredkovane.Povedala, že všetci hulili trávu, pili celý deň spali a odišla po jednom dni.Pripiju sa tam a môže to skončiť zle Ale možno som už stará a vidím vo všetkom riziko🙂)nemáš jednu známu, kolegyňu, ktorá by s tebou niekam išla na pár dní?

mamamasama
5. júl 2023

Ty ho nepoznas? Prosim??? Seriozny clovek na IG? Dievca. Hrabe ti? V Grecku prednedavnom znasilnili a zabili Polku. Tiez to boli seriozni chlapi z internetu. A to nejdem pisat o mojej kamoske, ktora stopovala a drzali ju v byte tyzden, az kym neusla. Haloooo.

lindous
5. júl 2023

Veľa sledovateľov = seriózny človek ? nenapíšeš, keď aj súkromne jeho IG? som zvedavá 😅 on takéto "zájazdy" organizuje a nejak mu za to ľudia platia alebo prečo náhodne oslovuje ľudí? kde na teba vôbec došiel? celé divné, nemáš z toho nejaký zvlásťny pocit?... ale aj keď teda odhodím akékoľvek myšlienky na možný podvod, tak by ma to vôbec nelákalo, nemáš žiadnu záruku, nikdy nevieš či sa tam na teba nevykašlú úplne a podobne... zažila som rôzne nezhody už aj medzi kamarátmi na festivaloch/výletoch, hlavne keď sa pilo atď, nie to ešte s úplne cudzími ľuďmi... išla by som radšej na niečo organizovanejšie, nejakú poznávačku alebo tak, kde si s ľuďmi môžeš, ale aj nemusíš sadnúť, no aspoň vieš, že určite budeš mať odvoz domov napr.

autor
5. júl 2023

@luccija nie kolegyne sú stašie a už majú deti.. a kamošky sú buď zadané alebo ich neviem vytiahnuť ani na kavu.. a už ma nebaví sa každemu prosiť

dejka77
5. júl 2023

Ved ho vobec nepoznas. Odkial si prisla na to, ze je seriozny?

haley7897
5. júl 2023

Hej aj taky Jimmy Saville bol seriózny, každému známy, všetci ho obdivovali a dnes ma na konte okolo 500 znásilnení maloletých 🤷🏽‍♀️
Nedostan sa sama do zranitelnej pozície v akej sa nechceš nájsť. Len preto, že sa cítiš sama. Seriózny muž by sa ťa nesnažil dostať do takej situácie tiež. Nie, oni nepotrebuju viac ludi. On ma záujem o teba. O co konkrétne už v tvojom veku snáď tušíš.
Začni chodiť do gym, skús jazykový alebo inú kurz, tennis, skús turistiku čokoľvek kde sa schádzajú ľudia v tvojom a podobnom veku a postupne sa ti okruh známych rozšíri.
Ísť na 3 dni mimo domova s tým ze budem závislá na niekoho vôli aby ma doviezol domov + je to cudzinec ktorého vôbec nepoznám, sama musíš vedieť, že to je blbost ako mraky.

petronelag
5. júl 2023

Keď sa len takto poznáte, tak keby som bola tvoja mama tak by som ťa nepustila, to je riziko.

autor
5. júl 2023

@haley7897 neviem ja už potom važne kde sa s niekym spoznať..chodim do gymu aj behať skúinove behy ale nikto sa ku mne neprihovorí.. pre každeho som nejaky odpad asi len

eeffka
5. júl 2023

V mojom okoli su aspon 3 fb skupiny kde baby aj panie v rokoch chodia na fit pobyty, kto chce cvici kto chce lezi, za posledny mesiac som viela taliansko,grecko, sardiniu... su to zeny poznaju sa, nove sa mozu pridat, bezpecna skupina.