Vykakanie do nočníka s prímesou krvi. Čo to je?

tanicka123
11. feb 2011

deje sa nieco ked vam vykaka do nocnika a vy zbadate tam trosku krvi co to znaci ja sa pytam ci ju neboli daco a ona mi hovori ze nie mam trosku obavy prosim o radu kto ma stym skusenosti diky

estterka
11. feb 2011

no moze to byt alergia alebo intolerancia.my mame ten problem po kravskom mlieku,soji a arasidoch(teda ked ja ich zjem a prejde jej to do mlieka).ale moze to byt tak isto polyp na crievku.

ludka140281
12. feb 2011

ano aj mi mame ☹ chodievam preto na gystro od 4 mesiacov ☹ vsimni si ci je krv svetla?alebo tmava......ci je z vonkajsej strany kakanice,alebo vnutri....ci je cervena,alebo hnedasta......nas sa to takto pytali a potom som to musela skumat 😅 ...rada: povedat lekarke,lebo niekedy je to chyba stravy a niekedy podrazdeny konecnik,no ale aj napr.vred hrubeho creva...ak sa to opakuje,zajdi k lekarke....neboj sa ,no netreba to nechat len tak,krvicka tam nema bit 😉

traktor
12. feb 2011

zalozila si viacej otazok..v jednej pises, ze dietatko svrbí zadocek, tu, ze ma v stolici krv...jedina rada...skoc k lekarke...

denisenko
14. feb 2011

ahoj, aj my mávame takmer každý rok krv v stolici.......campylobakter.......ten to sposobuje. takže ak je vylúčené mechanické poškodenie, alebo trhlinky....skús sa na to opýtať. ale najlepšia rada....ísť k lekárke.veľa šťastia..... 😉

alenanp
20. mar 2011

Ahojte no aj my sme to maly bola to infekcia coli ale my sme to este maly spojenena s hlienmy v stlici.. 😒