Vyhne sa synček operácii?

21. jún 2022

Ahojte, som smutna tak trosku a neviem, co mam robit. Ide o to, ze syncek bol operovany v 11. mesiacoch na slabinovu herniu na pravej strane, a zafixovali mu tam aj vajko, leboze ked je uz pod nozom, tak mi to urobia, aby nemigrovalo. 🤷🏻‍♀️ Suhlasila som, ALE, ze mu migruje aj druhe vajko, ale to mu neurobili, ze dajme tomu cas, ale ze mame ist potom na urologiu.

PODOTYKAM: na poradniach od narodenia vajky kontroluje lekar, a stale boli v poriadku, boli sme u 2 chirurgiciek, vajky kontrolovali, stale boli pekne dole obidve. A pred operaciou mal finalne vysetrenie a vtedy dr chirurg proste nevedel najst lave vajko. Ked sme po operacii boli na kramaroch na kontrole u chirurgicky, tak pivedala, ze podla nej to bude v poriadku, aj mi ukazala obidve vajky, ze su dole, a ze proste vajka migruju u kazdeho.

V auguste ideme na urologiu a ja sa brutal bojim uz teraz, co nam povedia. :( velakrat skontrolujem vajka, ten, ktory bol zafixovany je samozrejme ok, a druhey, teda na lavej strane, je stale v miesku, proste bud ho vidim, alebo ked ho nevidim, tak ho viem jemne vyhmatat, a je v miesku, len trosku hlbsie, nie v slabine, a duplom nie v brusku.

autor
21. jún 2022

Este pred operaciou hernie mi povedali, ze tato operacia sa ma urobit do 18m... Bojim sa extra, ja uz nechcem s nim ist na operaciu. :(
Ved semenniky ma stale v miesku, no jedine ked mu je zima, alebo ho nahle prebalim, tak sa stiahnu vyssie... Alebo ked su v pokoji, tak ta lava strana je o mozno 3mm vyssie ako to druhe....

Nemate nahodou niekto s tym skusenosti. Pisala som trochu K. O., a neviem uz normalne ani rozmyslat....... :(

Velke dakujem