Vyhádzanie sa z plienok u dvojročného chlapca

luciasisi
5. okt 2016

Môj 2 syn sa mi vysypal z plienok nie zaparenina ale plienky ktoreysom vyskúšala pampersky zelené aká masticka pomáha na to.. Poradíte nikdy sme to nemali😉

yanni
5. okt 2016

@luciasisi vetraj a zmen plienky. Ono, ked to nie je zaparenina, tak ani natierat nemusis. Moze sa to este zhorsit. Umyvaj len cistou vodou a nechaj ho holeho. Popripade bavlnena plienka ale tu musis casto menit, lebo staci trocha mocu a uz mas zavarene. Moc je agresivny. Kolko ma maly?
Ake plienky si mala pred tymi zelenymi? Ak nebol problem,t ak sa vrat k tym. Ja pouzivam len pampers premium care a nikdy nebol problem. Ale kazde dieta je ine.

luciasisi
autor
5. okt 2016

Môj má.2 roky...veď práve že som ich.skusila a má.pod.zadkom tak presne ako ich má.zapnute ritku.nema.vobec záparena. my.sme tiež používali pampersky stále.ale.nie.oranzove obal tie.su.hrozne

yanni
5. okt 2016

@luciasisi my me mali stale len tie na vetoed su bible na zapped v zltom obale. Tie oranzove su sice lacne ale maju len zle ohlasy. Zelene baby dry ma mala na spanie lebo lepsie saju a takto noc prespi. Skus ho zacat odnaucat od plienok. Neviem ake su terza teploty na SK. Daj mu slipky, puncosky, nohavice. Ked sa pocika sam zisti a pribehne, ze tam nie je nieco ok. Mozno casom pochopi.
Ono sa ta znasanlivost ci neznasanlivost moze aj casom zmeni. Staci aj minimalna zmena v zlozeni a nachylnejsi clovek (hlavne deti) uz mozu mat problem.

luciasisi
autor
5. okt 2016

Veď skúšam odplienkovat len nejak sa. Mu nechce ako chlapec my.ken tie.zelene pampers máme ale teraz sme skúsili.tie oranžove a to je.hnus ako sa stoho vysypal

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanni
5. okt 2016

@stvura az taka pravda s tymi latkovkami to nie je. Ani financne ani setrenie zivotneho prostredia. A na dalsej strane, ak by aj chcela druhe dieta, keby tu vybavu kupovala teraz, uz sa to az tak neoplati. Chlapec ma dva roky, pomaly plienky odhodi, tych par plienok co este vynosi uz ju financne nezruinuje. Zato keby teraz zacala investovat do latkovien´k a vsetkeho okolo toho, co vies, ake bude druhe? Mozno sa odplienkuje v 1,5 roku. Ta inverstici sa jej uz nevrati. Mozno este pri tretom dietati.

@luciasisi a neinformovala si sa o tych oranzovych. Uz ked ich dali na trh. bol plny internet, ze su hrozne. Ja ked nieco mam, co vyhovuje (a nie len plienky. Aj kozmetika, oblecko, strava atd.), tak to nemenim. Aspon pri detoch nerobim experimenty.
Ja som sa napr velmi bala pampersiek vyrabanych pre vychodny blok. Doma sme v Nemecku (tie su Made in Germany alebo obcas Made in England). Zo zasady netrepem vela batoziny, kupujem na mieste. Tie biele premium na SK alebo aj teraz tu v Saudskej Arabii (sme tu na cas pracovne) su na SK Made in Poland a tu v SA bud tie polske alebo Made in Saudi Arabia. Tie polske a saudske su rovnake, aj rovnako "smrdia". Podobne tie zelene, nemecke a na sk boli v pohode ale tieto co mame teraz saudske tie su ine. na "omäk" a nejak aj inek vonaju. Doslova vonaju ako keby boli parfumovane. Fakt som sa toho bala. Ale nebol nijeky problem.
Ono neboj, vyhod tie oranzove alebo podaruj niekomu, komu vyhovuju a vrat sa k zelenym. A skus odnaucat. Viem, ze je to o drzku (mame 4 deti, z toho 3 chalanov) ale dvojrocne dieta uz zacina chapat a aj citit.

siska53
5. okt 2016

@luciasisi pozri,ak ma uz dva roky,mozno pochopi. Nas mal dva a pol,nie a nie sa odnaucit,schytal daku dermatitidu po atb,ktore bral kvoli bakterii v moci (bral aj probiotika,ale na toto nepomohli), tak doma behal par dni od pasa dole nahy (kurili sme si klimou,takze zima mu nebolo) a behom troch dni pochopil vedome cikanie. Vyriesila sa aj dermatitida -tym,ze sme vetrali a natierali bepanthenom (nam stacil na to), aj odplienkovanie.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
5. okt 2016

@stvura Toto si asi nechcela pisat mne... Ja jej skor radim,ako vyriesit dermatitidu,ako sme to vyriesili my- aj po poradeni sa s lekarkou.
A mozno jej maly na serblik chodit nechce.. Moj si sice sadol a nic. Moje pokusy skoncili tak,ze som len utierala dlazku a prala. A sama si zistovala,ci sa nepocikal,lebo jemu to vobec neprekazalo. Malej to aspon vadilo a hned mi to hlasila,malemu ani kakanica v teplakoch neprekazala,spokoj e si sedkal na odrazke. Nemusi byt hned niekto lenivy,skor tie deti este nie su pripravene. Moj drahy mal do 3rokoch plienky. Nie pre lenivost.

luciasisi
autor
5. okt 2016

Vďaka za rady baby..Soms toho nešťastná že tie oranžové ako.mozu dieťaťu uškodiť na pokožke
Práve chceme odplienkovat len malý až tak ze nočník poskakal a zlomil mi ho😀on ho vôbec ale vôbec nechce ani počuť a nikdy viac oranžové pampersky nevedela som o tom ze sú takto hrozne nikdy sme nemali problém stým až na tieto hnusne nikdy viac 👆👆☝☝😉

tiumen
5. okt 2016

@luciasisi kúp mu neparfemované plienky - napr z dm sú dobré a za mňa lepšie ako pampersky 🙂 a mňe sa vždy osvedčil pytiol (2x denne som mu to s ním natrela) a nerieš keď ešťe nechce na šerblík, ja som malého začala odplienkovávať keď prišlo vyhlásenie že ho prijímajú do škôlky 😀 to mal 2.5roka a odplienkoval sa behom jedného dňa 😉

siska53
5. okt 2016

@luciasisi pampers pkrem.tych bielych su o nicom.
Inak vies co,nas nakoniec necikal do nocnika,ale kupili sme taky mensi lavor,tak na stojaka donho. To ho bavilo.

luciasisi
autor
5. okt 2016

Lebonsim stoho chorá tvoj má este plienky a masylen jedného syna každý má atakuje😖😖

majca88
5. okt 2016

@luciasisi Ahoj. Ja by som ti poradila v lekarni si kupit hypermangan sodny. Je to taky prasok z ktoreho sa robia sedave kupele. Napustis vanu a das tam DVE-TRI zrniecka. Farba musi byt svetlucko ruzova a vsetko musi byt rozpustene, aby sa maly nepoleptal. Nam to pomohlo. Mam dcerku, skoncili sme na detskej gynekologii, lebo sme boli vyhadzany z oranzovych pampersiek s kamilkami. Hypermanganivy kupel nam pomohol. Tak dvakrat denne sme si ho robili. Poradte sa este v lekarni.

luciasisi
autor
5. okt 2016

Skúsim niečo podobné máme aj schodíky do WC tak vyskúšame..

luciasisi
autor
5. okt 2016

@majca88 ďakujem skúsim

luciasisi
autor
5. okt 2016

Ste zlaté že ste mi odpísali ďakujem pekne 👍

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
5. okt 2016

@stvura tak ked ma dieta citlivu pokozku to je lepsie riesit inak. Ale ak sa to stalo len teraz.. Ono aj ten moc uz zacina byt agresivnejsi,kedze uz papaju vselico.