Vyhádzané ruky a nohy

oxisss
27. okt 2024

Prosím neviete niekto čo to može dcérka mať ? Od rána sa jej vyhadzali ruky a nohy a lica .. trup a chrbat nič. Strašne jej to horí a svrbí ju to.

tetapetra
27. okt 2024

Berie nejaké lieky?

mmoonna
27. okt 2024

@oxisss má to riadne červené. Išla by som na pohotovosť

martul
27. okt 2024

@oxisss nie som fanúšikom posielania na pohotovosť ale s týmto by som išla.

petamich
27. okt 2024

Podla mna by to pokojne mohla byt 5. choroba, ta je charakteristicka vysypom na licach a zvysku tela. Vacsinou sa takto prejavuje z nicoho nic, horucku pred tym nemala?

https://www.vasalekaren.sk/ma-vase-dieta-piatu-...

oxisss
autor
27. okt 2024

@petamich hej, včera zvracala a mala aj teplotu, dnes výsyp.. a tyždeň pred kašel a sopliky

oxisss
autor
27. okt 2024

@martul a čo nam povedia ? nechcem byt zlá ale trapit dieta 5-6hodin na kramaroch aby nam dali fenistil kvapky a poslali nas domov…to je biohužial naša “ pohotovosť”

petamich
27. okt 2024

@oxisss ja si myslim podla toho co pises, ze to je piata a ta sa riesi len symptomaticky - antihistaminika, antipyretika

martul
27. okt 2024

@oxisss ja neviem čo vám povedia, nie som doktor, a doma ho trápiť keď ju to páli a svrbí je lepšie riešenie? No tak potom nič, dobrú noc.

pppeeetttaaa
27. okt 2024

Boli ste na tej pohotovosti? Moja mladsia to mala, este ako babo cca 8mesacne. Presne po chorobe sa vyhadzala. Od skoreho rana som to riesila cez mail a telefon s dr (prva vlna kovidu) a kedze sa to nezlepsovalo, pred koncom jeho prac. doby nas poslal rovno do nemocnice kde bola 5 dni nonstop na infuzkach. Kazal fenistil kvapky (nepamatam presne ale viem ze vyssie davky to boli) a ze keby zaberaju za doobedie sa to ukaze, ale od rana do druhej sa jej stav nezmenil. Takato silna zihlavka nieje sranda. Poznam aj dospelych co z pohot. ich poslali rovno na infuzky...

palicka
27. okt 2024

@oxisss si odvážna. Ja by som sedela u lekára. Toto nie je len žihľavka. Bála by som sa, aby sa nevysypalo aj hrdlo zvnútra…