Ahojte baby. Neviete z čoho môže byť takto vyhadzane líčko? Od včera to mame a ja naozaj netuším z čoho to môže byť. Nesvrbi to. Nevyznám sa vôbec v týchto kožných veciach, lebo sme to nikdy nemali. Ďakujem.
@d0minikat dakujem. 5.? 🙈 už nejakú mala keď mala asi rok..neviem aké číslo to bolo, vtedy bola vyhadzana celá..ja mam podozrenie na cukríky.. mali v škôlke nejaké chemické, niekto priniesol na narodeniny a od vtedy to ma..nebolo to včera ale v utorok. Som nad tým rozmýšľala 😁 a ma tvoja aj teplotu a sopeľ alebo niečo?
@sandra49 je to nejaka viroza, aj nas to ma, najprv som myslela, ze ho podrazdil mraz, ale pribudlo mu, tak som volala doktorke … vraj sa na to nic extra neda dat a za cca 3 dni zmizne same od seba … dnes mu to uz z jedneho lica ustupilo…
pripomina to na licach akoby motylika a na ustach to nie je
Akurát sme prekonali 5 chorobu a takto obom synom vyzerali líčka. Prešlo to za 2 dní
My sme to mali medzi Vianocami. Doktorka nam odpísala "je to 5. choroba, sledujte výsevy aj inde na tele, je to virosa, odoznie sama, len sa nestýkať s gravidnými, lebo hrozí potrat".
@sandra49 baby boli sme u dr. Hneď povedala ze alergická reakcia..lebo ju aj bruško každý deň boli..mala som podozrenie ze z tých cukríkov ako som písala vyššie.. a strašne veľa mliečneho pýta posledný týždeň takže aj z toho to môže byt. 5.chorobu vylúčila. Dala probiotika a fenistil kvapky a mam ju sledovať, hlavne stravu. Má byť na diéte. Tak ja neviem. Pozerala jej cele telo a ze ten výsev nieje ako pri 5.chorobe. ale ma to už aj na dlaniach.. ja neviem môže sa aj doktorka zmylit? 😅
@sandra49 no naša Dr tiež najprv ze alergická reakcia (pila multivitamínovy džús a tiež som si myslela že to má z neho) , ale keď to neustupovalo ani po fenistile tak rovno ze 5 choroba... Teraz ju má moja staršia takže je to iste u nás... Uvidíte ako sa to vyvinie u vás... Ešte ak by pomohlo... Tie líca vyzerajú ako prefackané... Červené a miestami také biele fliačiky pomedzi a môže sa ten vysyp na lícach meniť.... A taktiež ak sa po teplej sprche vysyp viac sfarbi na tele tak je to určite 5 choroba.
@sandra49 takéto líčko má momentálne aj moja dcéra... Doktorka povedala, že to je piata choroba ale ona mala o cca 3 dni neskôr vyhadzane aj ruky, bruško, chrbát