Dobrý večer, maminy, prosím vás, čo to môže byť? Plienky stále tie isté používame, prášok tiež, malý to má pod prsíčkami a na brušku, minulý týždeň sme užívali solmucol, na večer fenistil kvapky, a zavádzali sme aj tekvicu do prikrmu.. Mastim mu to s excipialom, zajtra ideme ku detskej, ďakujem.
@veron2811 v ten den, prakticky ihned sa jej to zmensilo a nasledne cca max 2 dni mastenia a nic nemala. Poriadne som ju napatlala. Ja som az nechapala ako je to mozne a skusala som skoro vsetko z lekarne. Asi to tak zabralo preto, lebo mensie babatka sa tak nehybu a nezotrela si to a rychlo sa hoja...cim mensia bola, tym bolo vsetko rychlejsie zhojene.
Inak pouzivam to vzdy ked vidim, ze este pokozku okolo pusy zo slin (zubky) ma chytenu, velmi si to chvalim...dam jej pred spanim a ked vstane po 2-3 hodinach, ma absolutne cistu pokozku.
Nemohlo ho nieco ustipnut?
@veron2811 hlavne nepoužívajte excipial na malé bábätko, je v ňom urea, ktorá nie je pre ne vhodná. Radšej bioderma atoderm, eucerin atopicontrol prípadne LRP lipikar.
Môže ísť o vyššie uvedené alebo sa to tiež podobá na atypický ekzém 🙂
Môj toto mával na nohách, potom aj brucho. Nič som nedávala, len premasťovala krémom A derma
@veron2811 mne sa to podobá na atopicky exem...ale lekár ti ds presnejšiu odpoveď 🙂 môže byť reakcia na liek moja keď je chorá a berie lieky tiež sa jej skoro vždy vyhodí exem
@denkabemommy lekárka tiež odporúčala atoderm, skúsime a hádam bude dobre. 🙏
@denkabemommy toto by mohlo byt, však?
@veron2811 áno, to je ono 🙂
@denkabemommy ďakujem ❤️
ja mám super skúsenosti s krémom Skin Cap
@veron2811