Vyduté bruško 11 ročného syna

karina79
25. feb 2015

Zdravim vsetky mamicky.Prosim vas mate skusenostisti s vydutim bruskom.moj syn ma 11 rokou a stazoval sa na bolest pri pupku .mne sa zda ze ta prava strana je tak trochu vetsia a aj trochu tvrdsie brusko ma.Rano hned ideme k lekarke,len som chcela vediet ci ste maly niektore mamicky taky problem.Dnes sa stazoval na bolest prvy krat hned som sa nato pozrela p

katarinamarkova
25. feb 2015

@karina79 🙂 nechcem to nijako zlahcovat, samozrejme ak sa ti nezda na zaklade materinskych pocitov tak jasne ze k dr. ved ty si ho poznas najlepsie.
ale mne to pripada ako obycajne vetry 🙂
nezjedol nieco co ho moze zduvat? - vela jogurtov, acidka, cerstveho peciva, zeleniny, ovocia, kapusticky, strukoviny, mineralka, ine bublinkove blbosti?

dollyzv
25. feb 2015

nema teplotu? mohol by to byt aj zapal slepeho creva....alebo nejake ine crevne problemy...podla mna to bude len nafuknutie...pomaha keby si lahol na brucho, nech sa mu creva trochu uvolnia a vyprdka 🙂

karina79
autor
25. feb 2015

Teploty nema na obed mal knedliky,uvidime zajtra co povie doktorka

feist
26. feb 2015

@karina79 ak je vyduté a bolestivé najmä vpravo,treba urobiť sono,kvoli pečeni..

yukki
26. feb 2015

@karina79 no my sme takto mali hmatnú pečeň a tlaky vpravo pri mononukleóze-ale to už dnes ti mudr povie čo..

karina79
autor
2. mar 2015

Krv sono vsetko v poriadku,chvala bohu 🙂 zienky zatvaram diskusiu🙂