Maminy,prosím.
Synom vyberali v stredu nosné mandle.Vo štvrtok nás prepustili a navečer prišla klasika-teploty-na ktoré ma v nemocnici upozornili.Lenže chalani sa doteraz sťažujú aj na bolesť hlavy (treti den po zákroku).
Sú bolesti hlavy po vybratí mandlí,alebo úplnej narkóze normálne,alebo to mám riešiť?
Ďakujem za odpovede....
@18monika09 Dcera po vybrati mandle nemala ziadne problemy. Riesila by som s ORL, pripadne pohotovost, ak by sa pohorsilo. Vybavis aj telefonicky.
Na teploty ma upozornil sam doktor a pri prepustani aj sestricky....
@18monika09 dcére, keď vyberali nosnú mandľu + zmenšovali krčné, povedali, že ak by bola teplota, máme sa ozvať, to už je komplikácia. Normálne nie je dôvod, aby malo dieťa teplotu po tomto zákroku
@patka06 Mne povedali,ze je to normalne po tomto zakroku a mam podavat lieky na znizenie teploty
@18monika09 hmmm... každý lekár asi povie niečo iné, mne sa to normálne nezdá
V každom prípade v v pondelok volaj na ORL a ak by sa náhodou stav zhoršoval, sa poraď na pohotovosti
Mojej dcére vyberali v novembri. Upozorňovali ma že ju môže bolieť hlava, ale nesťažovala sa na nič, ani teplotu nemala
@18monika09 ahoj ako ste vtedy dopadli dokedy mali teploty a dokedy bolesti hlavy dakujem
riešila by som na ORL, ani teploty ani bolesť hlavy nie sú bežné