Ahojte o 2 týždne ideme na výber nosnej mandle a berie nasonex/ mometasone a zabudla som sa opýtať či to mám vysadiť alebo môžem ďalej dávať. Malý ledva dýcha strašne chrči z tej mandle 😔
@marzii35 viac menej odporúčaju brat aby dieta náhodou neochorelo...nam kazali mesiacc brat 2krat denne pri prvom termine( október).ale dostala covid 2 tyzdne pred terminom a druhy dostala v auguste kedze nebola v kolektíve tak nekazali a nedavala.som.nej nic
@zuzkaa1991 prosim vas a pomohla operacia? Lepsie dychanie, menej chorob, soplov...?
@kapanek1 to ze nasa nebola viac menej nikdy chora vazne (aj ked soom.3. Roky odkladala.zakrok) vždy vydrzala 1 az 3 dni.skollkke stale upchatty nos soplik atd dookola
Takze sa potvrdilo ze v.mandli mala lozisko ktoore reagovalo v kolektíve.. zmenili sme škôlku aj a pomohlo dost vydrzala aj 2m v skolke prvy polrook potom len covid druhy polrok raz nadcha resp.vlastnee prvýkrát streptokoka dostala a momentálne prechadzame s kiahnami inac je nonstop v skolke nema take problémy s nosom ako predtým
Ak moj to bral.. Na kontrole sme boli teraz v piatok. Mam pocit ze mu to nepomohlo tak som mu to uz nedavala, doktorka mi to odobrila. Uz volam o termin na operaciu. Dufam pomoze. 🤔😖