Ahojte mamicky aj nemamicky chcem sa spytat ake mate skusenosti v Zilinskej neemocnici z vyberanim nosnych mandli?Syncek ma 4 roky!Kolko trva zakrok?Budeme tak llezat po zakroku?Dakujem
Cenu si už nepamätám, ale majú ju uverejnenú na stránke. (Mudr.Mazúr), bolo to ale dosť, za vstupné vyšetrenie, zákrok + kontrolu po týždni. Dáva Dormicum kvapky, po ktorých bolo dieťa ako opyté, aj sa tak správalo, usmievalo, tackalo sa... ale nespalo, hlavné že nemá nepríjemný zážitok.
Ahoj, my sme boli v Martine a som maximálne spokojna!!!
Robili mu to ked mal 4 roky v anasteze- je to lepšie ako len oblbnúť a vytrhnút ( tak zvyknú dorastat), lebo majú na to cas a aj to pekne vyčistia. Tiež mu najprv dali oblbovák a potom jemnú narkózu
A prečo idete na vyber?
toto je pre mna novinka, zeby dorastali mandle!! Ani ma to vo sne nenapadlo, ze mozu. Myslela som ze von a šmitec- hotovo nafurt. Je fakt, ze po kvapkach nie je riziko celkovej anestezy- coho sa bojim viac, ako dorastania mandli asi. A pri uspati sa v tom da lepsie "vrtat", pretoze na to lekar vidi s pristrojmi- co a ci vsetko vybera- kdezto pri kvapkach sa pouziva nastroj podobny naberacke, lekar ide takpovediac naslepo- i ked vie, ze kde sa mandle nachadzaju, nemusi odobrat vsetko tkanivo, lebo na to nevidi. Tolko, co viem od pediatricky- kamaratky. Takto mi to vysvetlila. Ked som sa zverila, ze mam obavy celkovej anestezy- tak mi doporucila Dr. Mazúra jednoznačne.
Mate niekto skusenosti v Nitre? s Mudr. Boldisom?
@katkamario dobry den smiem sa opytat kde presne vam to v MT robili v nemocnici? Ako sa vola lekar spomeniete si? Kolko pred zakrokom nesmel byt chory? Lezali ste aj v zariadeni ci isli domov po hodke 2ch. Dakujem
@badovabarca dobry, robili nam to v nemocnici na krčnom, doktorka sa volala asi Baková- ale to som si už neni velmi istá...u nás mu robili predoperačné vyšetrenia a potom sme sa dohodli že do MT prideme až ráno. Doobeda mu to vybrali a poobede sme išli domov- ked videli že pil aj jedom🙂 ak by ste mali ešte nejaké otázky, kludne mi napište do IP
Ahoj, my sme z Martina, a deťom vyberali nosné mandle v Žiline na súkromnom ORL ambulantne iba v dormikovej anestéze. Deti si to vôbec nepamätajú. Bolo to pred 3 rokmi, zatiaľ nedorástli, ráno sme prišli a na obed sme už boli doma. Akurát sme to hradili KEŠ