Ahojte mamicky.
Chcem sa vas opytat,ako to je s tym vyberom mandli,preco ste ju davali vybrat.
Totiz my ju mame zvacsenu az mala chrape a mame zlateho stafilokokusa a lekarka s krcneho my odporuca ju vybrat hned ked mala vyzdravie. No samozrejme sa bojim tak chcem vediet ako to vsetko prebieha. Dakujem
kazda mamicka ma strach, predsa je to operacia, ale deti to zvladaju v pohode, my sme boli pred vianocami na jednodnovy zakrok vo Zvolene, o 10tej sme prisli, okolo 12tej ho operovali, do 20tich minut sa prebral, zvladol to super, ale uz mal 5 rokov, starsiemu dietatku sa uz da lepsie vystvetlit, na izbe boli tri deticky a vsetky to zvladli bez problemov. Potom sme si tam hodinku polezali, musel nieco zjest a vypit a isli sme domov. Treba potom asi tyzden dodrziavat kludovy rezim, hlavne prve dni nebehat, aby sa to nerozkrvacalo. Boli sme velmi spokojni, lebo ho po zakroku nic nebolelo. Zmena k lepsiemu nastala, mandlu mal obrovsku, teraz vobec nechrape, nadchu odvtedy nemal a hlavne na reci mu pocut, ze sa mu to uvolnilo, lebo uz velmi huhnavo rozpraval. Ak nieco potrebujes este vediet, kludne mi napis aj do IP
nášmu staršiemu ich vyberali,ked mal 3,5.sú to už takmer 4 roky,takže nemám najnovšie skúsenosti,ale vtedy s ním manžel prišiel ráno,na obed ho operovali a na druhý deň ráno ho pustili.dnes ťa myslím pustia už večer.syn sa po narkoze prebral a bol umrnčaný,upišťaný(deti tak reagujú na narkozu,je to vraj úplne normálne),po cca hodinke zaspal a ked sa zas zobudil,tak bol úplne v poriadku.dostali sme pamycon,stiekali sme striekať mar a mal mať kľudový režim,čo však bolo dosť náročné,nakoľko bol ochotný lietať ako šarkan 😉 zvládol to celé úžasne,to skôr ja som mala z toho nervy,ešte že tam s ním bol manžel 🙂