Výber nosných mandli v Košiciach u doktora Komana

bibih
31. jan 2020

Dobry den mamicky. Chcem sa velmi opytat, ked ste sa u dietatka rozhodli nechat vybrat nosne mandle, boli ste niektora v Novej nemocnici u pana doktora Komana? Ako daleko ste mohli ist s dietatkom? Az kym ho neuspali? A akym sposobom ho uspavali? Infuzia alebo plyn? A taktiez ci potom nieco deticky bolelo? A este ci je tu niekto, kto sa aj napriek odporucaniu rozhodol nosnu mandlu nevybrat a nelutuje? Dakujem

pininka1
1. feb 2020

Osobné som nebola, ale aj sestra aj kamaratka boli s detmi unho a veľmi si to chválili. A to sestra bola úplne proti vybratiu, ale on jej presne ukázal v akom stave to u jej dcérky je a nakoniec bola spokojná. Iné detaily neviem. Ale.pochybujem že sa dá ísť až kým ho neuspia. Ja som bola na inej operácii ked mal syn 5 mesiacov v starej nemocnici a nedovolili mi tam ísť, ale bola to len chvíľka kým ho zobrali a uspali.

bibih
autor
1. feb 2020

@pininka1 Dakujem velmi pekne za odpoved. No mala sa velmi trapi, tak chcem jej dat vybrat, vraj to pomoze, avsak neviem si ani predstavit, ze mi ju zoberu a budu uspavat mimo mna, kedze na 3 roky a ten jej strach z lekarov... :(

carmenuska
1. feb 2020

@bibih neboj sa,my ideme na mandle 11.2. síce v i je nemocnici...Ale povedali,že pôjdem s ňou po takú miestnosť pred operáciou.A potom ju zoberú Ale na izbe už deťom dajú oblbovak,myslím že to dormicum ...Čiže to,že ti ju zoberú ,si absolútne nebude pamätať.Bude pri zmysloch,ale nebude si to absolútne pamätať,že si s ňou nešla a a nebude sa ani báť....Keď sa prebudí,budeš už s ňou.Nam vyberajú mandle kôli srdiecku. A každý s kým som sa bavila o výbere neľutuje,deti prestali bývať choré ,nemali sople.Daj na doktorov a neboj sa,dobre to dopadne.

pininka1
1. feb 2020

@bibih verím ti, ale určite nieje prvá ani posledná. Oni s tým denne pracujú, tak vedia čo a ako. Určite by som sa ešte pred operáciou poradila že čo a ako aby mala čo najmenej stresov.

bibih
autor
1. feb 2020

Dakujem za odpovede mamicky

denisas
3. feb 2020

@bibih dr. Koman robi vyber mandli az ked presiahne 85%. My sme mali 90%. Podstupili sme to a nelutujem. Od druheho dna nehuhnala. Prespievala cely tyzden po operacii, stastna ako blcha. Boli sme na jednodnovke. Prisli sme rano. Prezliekli sa. Je tam setsky kutik. 3 deti. Bola streda a prisli tam aj cervene nosy. Deti sa zabavali, my rodicia sme kolabovali 😀 pol hodinu pred operaciou jej dali vypit liek na upokojenie. V postielke sme ju odniesli so sestrickou na 4.poschodie. Isli sme aj s klaunkou, ktora jej cely cas po chodbe a vo vytahu robila bubliny bublifukom. Pred operackou sme boli spolu asi 30minut, potom som ju vyzliekla z pyzamka a zobrali ju dnu. Uspali ju plynom. Bola aj intubovana. O hodinu ju uz vyviezli prebudenu a oblecenu z operacnej saly. Zaspala. Potom sme ju odniesli na jednodnovku.tam dostala laryng zachvat, dali jej cipok. Spala az kym sme o 15:00 hod nesli domov. Podla mna spala malo, malatnu sme ju odniesli domov, ale doma uz nespala, lwbo dostala darcek mikrofon s hudobnou stanicou, tak prespievala cely vecer. Nic ju nebolelo, nic si nepamatala. Myslela si, ze lekar ju vyliecil infuziou - podla kanil co mala na ruke 😀velmi som sa o nu bala, ale ona bola v pohode. Povedala som jej, ze ide na vysetrwnie.

micilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz