Ahojte. Potrebujeme dať dcére vybrať nosnú mandľu. Zvažujeme Mediklinik v Leviciach. Dr. Csendesa. Máte skúsenosti? Ako to prebiehalo? Ako dlho ste čakali na termín operácie ? Cena zákroku? Ďakujem
@gurybka mojej dcére vyberali nosné mandle na mediklinik.... Ráno sme prišli, dcéru zoperovali, trvalo to asi hodinku a poobede sme šli domov.... Je tomu už 9 rokov a odvtedy nemá problémy.... Chvalabohu........... Ale mam aj zlu skúsenosť, bola som tam ja na abdominoplastiku ( operáciu brucha) a tú mi teda pekne nespravili.... Strašné 🤯
Ja som bola s obidvoma synmi, za nas bez problemov. Pri nosnych mandliach ides domov poobede, pri vybere krcnych nechavaju na noc kvoli moznemu krvacaniu, ak by nahodou...cakali sme asi mesiac viac nie.
@vanesa11 ahoj,viem že si už dávno písala príspevok,no môžem sa opýtať ako to celé prebiehalo od prijatia až po kým ste nešli domov? aj mňa tam budúci týždeň čaká operácia žlčníka,no mám strach.. nielenže sa mi nepáčilo prostredie v akom je tá klinika( stará budova) ale aj vnútro oddelenia,ak to tak môžem nazvať na mňa pôsobilo strašidelne🙈a dali mi len papier čo si mám vybaviť, aké predoperačné vyšetrenia..a že mám prísť ráno o 7:30...no čo ďalej... môže tam byť po celý čas so mnou manžel?Alebo ako mu dajú vedieť že som už po operácii 🙈🙈
@dominka11 ahoj,viem že si už dávno písala príspevok,no môžem sa opýtať ako to celé prebiehalo od prijatia až po kým ste nešli domov? aj mňa tam budúci týždeň čaká operácia žlčníka,no mám strach.. nielenže sa mi nepáčilo prostredie v akom je tá klinika( stará budova) ale aj vnútro oddelenia,ak to tak môžem nazvať na mňa pôsobilo strašidelne🙈a dali mi len papier čo si mám vybaviť, aké predoperačné vyšetrenia..a že mám prísť ráno o 7:30...no čo ďalej... môže tam byť po celý čas so mnou manžel?Alebo ako mu dajú vedieť že som už po operácii 🙈🙈
@vanesa11
ahoj,viem že si už dávno písala príspevok,no môžem sa opýtať ako to celé prebiehalo od prijatia až po kým ste nešli domov? aj mňa tam budúci týždeň čaká operácia žlčníka,no mám strach.. nielenže sa mi nepáčilo prostredie v akom je tá klinika( stará budova) ale aj vnútro oddelenia,ak to tak môžem nazvať na mňa pôsobilo strašidelne🙈a dali mi len papier čo si mám vybaviť, aké predoperačné vyšetrenia..a že mám prísť ráno o 7:30...no čo ďalej... môže tam byť po celý čas so mnou manžel?Alebo ako mu dajú vedieť že som už po operácii 🙈🙈
@lucia0211 ahoj ja som lepšie nemohla spraviť ako ísť sem 100% spokojnosť ráno sme prišli malého vzali na sálu bola som tam s nim až kým ho neuspali hned po op ho priniesli na izbu ku mne a keď bolo všetko ôk poobede sme šli domov. Doktor nám volal ešte pár dni domov ako sa malý cíti ci je všetko ok
Ahojte je este niekto aktualne v tejto diskusii?
Dobry den je este tato konverzacia aktualna? My mame zle skusenosti s touto klinikou tak chcem zistit ci nas je viac... mojmu synovi tam vybersli nosnu mandlu maj 2023 a teraz april 2024 mu to musia robit znova taka som vytocena ze az🤬🤬🤬
Ahoj a ja zvazujem tuto kliniku v Ba kvoli rychlemu terminu.
Cize neodporucate?
@gurybka Ahoj ja som bola v mediclinic Levice so synom 2x na operácii pruhu (2 roky a 5 rokov) operoval pan doktor Pál a klop klop všetko v najlepšom poriadku veľmi dobrý prístup k deťom bola som so synom na sále až kým ho neuspali a na pána doktora Centesa som počula tiež dobre odporúčania no skusenost nemám