Ahojte maminy, minulý týždeň dieťaťu vyberali nosnú mandlu, všetko v pohode, žiadna bolesť, teplota, nič, prisla domov akoby jej nič ani nerobili. Vcera ma začal znepokojovať zápach z nosa, vraj to je OK, ale dnes sa mi sťažuje aj na bolesť uši a vraj trochu aj krk. Volala som aj tam, kde nám to robili, vraj je to normálne, mne sa to však nejak nezdá, 4dni po operacii žiadne komplikácie a teraz, keď už by sa to malo aj hojit, tak sa začína sťažovať, máte prosím skúsenosť? hojit,tskúsenosti, prosím?
Práveze som volala, ze ako s kontrolou, ze žiadnu netreba, no počkám ešte zajtra ako sa to vyvinie a ak sa to bude zhoršovať, vo štvrtok sa pôjdeme ukázať, ďakujem vám
@mim987 ako ste na tom? Dcera po vybrati nosnej mandli sa stazuje na bolest hlavy v zatylku. Ale iba pri pohybe. Ked je v klude, je to ok. Pripisujem to narkoze.... Tak ci je to normalne?
@81beruska81
@81beruska81 ahoj, prepáč neviem prečo mi až dnes vyhodilo upozornenie…. My sme na tom stále tak, že hlava občas boli . Ale nie v zátylku , tam je to vraj normálne po zákroku . Snáď už ste ok
@mim987 Ahoj. Uz je ti lepsie, ake stale nie uplne.... Asi potrebuje cas
Ahojte.Našla som tento príspevok.. syn 7r.vyoperovali mu nosné mandle v utorok a aj prepichovali bubienky kvôli problémom so sluchom a odsali aj sekrét,tiež začal mať po asi 2 dňoch zápach z úst a sťažuje sa tiež na bolesť,hlavu drží akoby ho seklo,má aj ATB lebo mal veľkú mandľu a všetko mu za ňou stálo čiže bol chorý.
@anika17 dobry deň chcem sa opýtať ako ste dopadli ? Dali ste sa dokopy potom ? Ako ten krk? My sme uz druhý týždeň po zákroku mali sme aj problémy že zvracal na druhý deň malý , boli sme ba kontrole a síce ho nič nebolí aj mandli pekne zatiahnuté ale má vraj malo ohybný krk , že nevie zaklanať hlavu úplne dozadu a do boku takže nám dr vypisala ešte nurofen 3x denne a potierat masťou a keď nepomôže tak rehabilitácia... neviem nepozdáva sa mi to vôbec dávať mu nurofen keď nemá bolesti .
dcéra postúpila túto operáciu, ale žiadne problémy ako opisuješ sme nemali...
Na kontrolu nemáte ísť ? my sme asi po týždni boli....