Maminky rada by som sa opýtala na vase skúsenosti tesne po operácii nosnej mandle u 3 rocnych deti. My mame 5-ty den po vybere mandle, maly je stale mrzuty, stazuje sa ze ho boli hrdielko a ma stale zvysenu teplotu do 37,3. Je to v norme? Moze ist trochu do zahrady, ci je potrebné drzat ho v posteli. Ďakujem v
Mandle ma vybrate syn aj dcera. Co sa tika chodenia von, treba dat pozor na vietor, ale aj silne slnko. Kedze mandle su von, je tam narusena obranischopnost. Teploty hned po sme nemali, ale dcera chytila v nemocnici zlateho stafilokoka a to v priebehu mesiaca vyustilo do zapalu stredneho ucha. Takze na tu teplotu by som si dala pozor, ked pojdete na kontrolu urcite to spomen lekarovi.
Dnes vyberali mojmu syncekovi 6 rocnemu nosnu mandlu v poprade ,este je stale v nemocnici s mojim muzom ,chcem sa vas opytat poradte mi ,chlapec ma zvysenu teplotu ,bojim sa ,mozu mu tie teploty pretrvavat dlhsie?
@dadka13 ahoj, nas operovali v novembri mi sme dostali do uskaaj VT, jasne moze na chvilku, mi sme teplotku nemali len prvy den mrzuta z narkozi inac mi sme na druhy den lietali akoby sa nechumelilo. nam jedine vadili kvapky do nosteka a do usiek