Ahojte ideme na výber mandlí krčných aj nosných no nejako som sa nepýtala aký to bude mať priebeh. Či nás pustia v ten istý deň domov alebo nie.. 🙈
Syn ma 4 roky, ide o fakultnu nemocnicu v Žiline. Ďakujem
@bajka42 dobrý deň. Po operácii to bolo dosť náročné.. Velmi bolestivé.. No môj syn to mal už prerastene medzi sebou tie mandle.. Hlboko.. Hodinu a pol bol na sále.. Inak je to zákrok ktorý trvá chvíľu. Takže je to dosť individuálne.. Trvalo to 2, 3 týždne kým bol v poriadku..
@khuliniova pisem Vam sukromnu spravu.
@petra261 nám to išlo veľmi zle.. Syn to mal už v hroznom štádiu. Mal to vrastene hlboko, prerastene mandle jenda medzi druhou. Na sále bol dlho aj keď zákrok samotný nieje na čas náročný... Takže aj potom liečenie bolo bojovne.. Trvalo to 3 týždne kým to najhoršie odznelo.. Prvé dni vôbec nespal, nejedol.. Ale to nejedol teda dlhý čas..
Odkladala som to. Stále som si hovorila, že aj tá mandla ma svoj význam no v jeho prípade už mala len ten zlý.. Keby sme išli skôr určite by to tak nebolo.. Bol každý mesiac chorý a musím povedať že odvtedy bral antibiotika asi raz.. Už je to viac ako rok..
@khuliniova och bože už teraz mám stres...a kolko mal syn rokov
@petra261 4,5 roka mal..
@khuliniova no uvidime ako my..moj bude mat 6 rokov...zasa tie mandle nie su take ze sa az dotykaju no obrovske su a zavadzaju mu plus caste infekcie a dookola..nosnu mu vybrali ked mal 3, no krcne ze az ked bude starsi aby spolupracoval...tak drz palce...ja som z toho viac v strese ako on chudacik moj
Dobrý deň koľko dní ste boli v nemocnici ? Ďakujem
Pozdravujem....tak maly to mal v katastrofalnom stave...PN sme boli mesiac v nemocnici sme boli 4 dni mal teploty podavali mu atb do zily..bolo to strasne nechcel jest pit ale prezili sme ..nastastie bez nasledkov ..ja som sa najviac bala krvacania..jedol vkuse len vyvar s cestovinkou potom uz ani to nie iba po liekoch trosku zjedol v noci to bolo zle ked sa zobudil nevedel ani slinu prehltnut ja viem ako to boli mne to vyberali tiez takze som presne vedela co nas caka...teraz bez problemov krasne spinka nechrape, neslinta nebudi sa v noci ani uvaneny rano , nedusi sa ...
@petra261 niekedy je ten priebeh a hojenie naozaj hrozne, hrôzostrašné.. No v konečnom dôsledku to veľmi pomôže 🥺
@khuliniova dobry den, chcem sa opytat na Vasu skusenost. Ako to prebiehalo? Dakujem krasne