Ako dlho vam chrcali deti a vrzgalo im na plucach? Synovi zacal extremne drazdivy suchy kasel pred 3 tyzdnami. Utekali sme k lekarke, ta az vybehla z ordinacie ze kto to tak strasne kasle (taky ten drazdivy kasel do pozvracania). Dychanie ciste, crp ok. Vzali sa vytery z nosa a krku. Dala medrol a zodac. Pomohlo a zlepsilo sa to, uz sa nesiel zadusit kaslom. Po takomto suchom kasli trvajucom tyzden sa kasel zmenil na vlhky (kasle vlhko tyzden) a od stvrtka synovi vrzga na prieduskach. Aj mu vybruju ked polozim ruku. Zajtra budu vysledky vyterov a rovno som sa rozhodla ho vziat na opatovne popocuvanie, ci mu to nesadlo hlbsie. Dieta je inak bez teploty, cez den nekasle nejak casto, akcne, vesele, lietal by, behal (snazim sa ho drzat v klude ale 3rocneho to je tazko ked uz je xy tyzdnov doma a nudi sa). Ked urobi rychly hlboky nadych (napr pri zivani) tak az ustrniem ako mu to tam hlasno zavrzga. Pred 2 dnami som mu zacala riedit hlieny solmucolom. No aj tak som dost nesvoja. Mali ste nieco podobne? Co pomohlo? Taha sa to uz nejak dlho na moj vkus. Ked dych plytko vrzganie nepocut. Mate niekto skusenost? Syn nemal v zivote celkove atb (okrem lokalok ako uniflox a pamycon, atb sa vobec nebranim, ked lekar prikaze tak to plati).
Chrchlocu mu tam hlieny. Treba dat nieco co mu zriedi hlieny a ulahci vykasliavanie.