Ahojte maminy... je tu mamina, ktorá sa stretla u svojho dieťatka s vrodenou CMV? Ak áno ako prebiehalo liečenie. Ďakujem
@cicka93 Syn tak mal, ako 4mesacny musel podstupit 6 tyzdnovu liecbu v nemocnici. Ono liecba zavisi od toho ake vysoke ma hodnoty cmv v krvi. Teraz ma syn 4 roky a este stale to ma v moci, krvi uz nie. Uzival isoprinosin, potom imunor, imunoglukan. Teraz sa mu vysledky zhorsili a opat prechadza na imunor.
@trinity_77
@trinity_77
Ahoj ano myslim CMV infekciu, a maly ste to vrodené? A psychomotorický vyvoj dieťatka to nemalo žiadny vplyv? Ďakujem pekne
@cicka93 nepovedali nám ci je to vrodené, len bohvie odkedy to mala, bolo to zistené náhodné.
Ano malo to vplyv aj na psychomotoricky vývoj
@trinity_77
@trinity_77 a môžem vedieť ake zmeny boli v tej psychomotorike? Ďakujem nam to zistili teraz v 2 mesiacoch že to malý má berieme lieky tak snad bude všetko ok.. okrem vyššich hodnot pečene nam to zatial neškodí ..
@cicka93 ahoj, myslíš cmv infekciu?
Mojej to zistili v polroku, teraz ma 2 a pol roka a stále na to berie isoprinosine. Už to má len v moči (doteraz aj v krvi), tak každého pol roka kontrola