Ahojte, som zufala. Moja 9 mesacna dcera uziva biseptol v ramci prevencie pred uroinfekciami. Ked mala dva mesiace ola operovana pre prekazku na mocovode. Odvtedy prekonala 3 zapaly obliciek, za kazdym jej ako zabezpecovaciu liecbu dali biseptol a za kazdym ho zle znasala - vracanie a nechutenstvo. Po druhom zapale jej ho vymenili za cefzil a potom prisiel pred dvomi tyzdnami treti zapal a zase jej dali biseptol, ma honuzivat dlhodobe. Prvych 5 dni v pohode a potom prisli hnacky a zvracanie. Kedze bola celkovo nervozna, isli sme na infecne a potvrdili jej adenovirusy v stolici. To bolo pred piatimi dnami. Hnacky ustupili, ale nechutenstvo a vecerne zvracanie ostali, taekze usudzujeme ze je to biseptolom. Prosim ma niektora z vas podobne skusenosti s reakciou na biseptol??? Djt prosim vediet, uz ozaj nevladzem takto dalej....
Ahoj, ja som napr. alergická na biseptol. Preventivne by nemalo dieťa užívať žiadne antibiotiká. Skús zmeniť doktorku, keď dokáže takto ignorovať stav dieťaťa.
Veď nie je možné, aby jej ponechali tieto lieky, keď je jej z nich tak zle. Určite sú aj iné náhrady. Ak mám malá zápaly, je nutné to riešiť komplexne.
A Tebe prajem hlavne veľa síl a dôvery, že telíčko Tvojej dcérky je natoľko múdre,že si poradí so všetkým.